Сейфове

Подреждане по:
сейфове за пари

Помислете как съхранявате ценните си вещи! Мебели За Всеки ви дава възможност да го правите по най-ефективният за момента начин, като закупите сейф на изгодна цена от неуязвим висококачествен метал. Каталогът ни включва предложения с ключ, механична комбинация и все по-актуалният модел с въвеждане на дигитален код.

Класическо решение със заключване

Старият добре познат начин за заключване на сейфовете все още е активен.  Моделите от този тип се отварят и затварят посредством секретен нарязан или касов ключ, като двата типа каси се различават и според конструкцията си. И двете са изработени от първокачествен метал. Касовите сейфове за пари се отличават с по-голяма плътност на стените и вратата, тъй като са проектирани само с 2 антивзлом болтове.

Разгледайте и предложенията ни с модерно електронно заключване чрез парола, което отдавна е засенчило популярността на механичните модели. Конструкцията им отново е метална, а върху вратичката е монтирана специална клавиатура с цифри. Тези  предложения са адаптирани за прикрепяне към стена и са доказали, че са сравнително сигурен начин за съхранение на лични вещи и документи.

Прахово боядисаният метал с релефна текстура изглежда изключително ефектно и е прекрасен офис аксесоар. Ако обаче трябва да се погрижите за пари, скъпоценности или документация от особено значение, по-разумното решение е да забравите за този модел. Необходима ви каса с много по-сложно закодиране.

С механичен код

Със сигурност сте запомнили характерната му конструкция от редица кино екшъни и трилъри, дори и да не сте го използвали. Конкретният тип сейф е с достъпни цени и е изключително надежден – паролата е почти невъзможна за разгадаване. Металът за направата му е напълно водоустойчив – престоят под вода не допуска и капчица върху ценностите вътре.

Материалът също така  издържа до час в условия на изключително интензивно нагряване (до 975 °С) и е проектиран със скрити панти срещу разбиване. Повърхността на този вид метални сейфове е със специално покритие, което не допуска поява на корозия и нараняване при механични удари.

4 болта срещу насилствено разбиване при този сейф допълват прекрасно функцията на скритите панти. Що се отнася да отварянето му – то е почти непостижимо, а в случай че и вие забравите кода за набиране, моделът разполага с резервна аварийна ключалка с 2 механични ключа.

С дигитален код

Дигитализацията си казва думата и модерните сейфове на малко по-висока цена, отключващи се с електронна комбинация са все по-популярен склад за ценности. Те имат още по-устойчива конструкция от описаните модели – притежават също толкова висока степен на водо-, термо- и взломоустойчивост, а някои са оборудвани с цели 10 блокиращи счупване на конструкцията болтове.

Усъвършенстваните дигитални сейфове, които заслужават по-високите си цени, работят чрез система за автоматично заключване и  отключване. Набиране на 6-цифрен код “запечатва” касата и я отваря само при въвеждане на правилната комбинация. Висококачественият модел има опция за промяна на паролата, изтриване на погрешно избрана последователност и пълно хронология на последните 120 отваряния.

Всички извършени манипулации с дигиталните сейфове се изписват върху LED дисплей, монтиран върху дръжката или самата вратичка на въпросният модел. Луксозните модели в каталога ни (First Alert) имат и предпазен капак, активиращ клавиатурата. Те са на леко повишени цени, но много ефикасно средство за осигуряване на пълна неприкосновеност на пари, скъпоценности и документи.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ