Офис модули

Подреждане по:
Офис модули

В проекта ви за офис интериор – без значение дали става въпрос за работното място, или за вашия импровизиран домашен офис – е наложително да вкарате и нужните мебели за складиране на документи и книжа, за да поддържате ред и порядък. Ако мислите, че ще имате затруднения в сглобяването, осигуряваме и монтаж. 

Обзавеждането на бизнес пространството е невъзможно без значителен брой офис модули. Понякога незабележими, те всъщност са с първостепенно значение при всеки тип професия. Често модулите са шкафове или контейнери с чекмеджета и шкаф, където  се намират класьори с документация, работни принадлежности, любими сувенири и всичко ценно, свързано с офиса ни. Към тази категория обаче спадат също бюрата, помощните масички, свързващи ъгли, конферентната и модулна маса.

Мебели За Всеки предлага самостоятелно почти всички отделни компоненти от модулни обзавеждания, така че да успеете да създадете визията, която ви допада най-много. Разполагаме с разнообразие от ПДЧ и ЛПДЧ офис мебели с изключително качествена изработка – работата ви с тях вероятно ще има дълги години история. Повечето са ви необходими ежедневно, така че може да хвърлите бърз поглед на селекцията ни.

Бюро и заседателна маса

Те са основната офис принадлежност на управителя и неговият персонал. Без тях работната дейност би функционирала трудно и би променила лицето си завинаги. В нашият каталог разполагаме с масивни бюра и обширни конферентни маси от ПДЧ, както и пресовани дървесни частици с ламинат. Конструкцията и на двете представлява широк работен плот върху масивни опори.

Дизайнът изглежда солиден и се среща в дървесен и черен нюанс (венге, сонома, дъб). Привлекателното съчетание от шоколадово кафяво (тип естествена акация) и естествен дъб на модулната система “Магенто” е интересно дизайнерско решение на колелца. Светлата и тъмнокафява дървесина се съчетават успешно както с дървесни, така с ярки цветни тонове.

Шкафове

Ако съществува мебел, без която офисът не може да вирее, това е класическият шкаф. Висок, нисък, открит, покрит с вратичка или витрина, като и тип “контейнер“ той познава тайните на бизнес компанията ни от самото им начало. Независимо че работите с почти напълно дигитализирана информация, няма начин да ви липсват купища архивирана документация, която се съхранява именно във въпросните модули.

От каталога ни можете да изберете функционални високи шкафове с една или две врати, с врата и витрина и напълно открита етажерка. Тук ще откриете и един от безценните офис модули – масивен шкаф с рафтове и четири вградени шкафа. Откритите модели са с доста оригинална шахматна визия, а модулната система “Магнето“ отново изпъква със закрит модел с колелца и стъклен плот, контейнер в цвят ярък лайм и красиво предложение с рисувани орнаменти.

Каталогът разполага и с компактни ниски модели на много достъпни цени, в открит и закрит вариант. Всеки от тях може да се използва като ефектно допълнение към композиция от шкафове - просто трябва да прецените колко точно от тях наистина ви трябват.

Модулни маси

Модулната маса е не само необходим, но и много красив детайл от офис оборудването. Продукт на цветни ЛПДЧ плоскости и метална тръбна конструкция, тези масички придават свеж и приятен нюанс на всяко помещение. Ако персоналът ви е с по-ограничен брой и обмисляте да заместите конферентната маса с модулен комплект – в магазина ни ще откриете прекрасни двуцветни решения (плот и метален профил).

Продуктите ни се предлагат на отделни модули, с различна стойност за всеки размер. Клиентите могат да изберат най-подходящата разцветка сред изключително многоцветна палитра. Дизайнът се съчетава прекрасно с всеки тип дървесен нюанс.

 


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ