Готварска печка на твърдо гориво Termomax Елегант 8 kW

Размери ш/д/в – 836/ 465/ 870мм.
– Номинална мощност  – 8 kW.
– Максимална  мощност  – 13 kW.
– Размер на димоотвода (mm) –  130 φ
– Тегло – 68кг.
– Гаранция – 2 години.
Основни предимства:
- Стилен външен вид.
- Иновативен дизайн, подходящ за всеки интериор.
- Чугунен плот.
- Удобна ниша за съхранение.
- Панорамен прозорец от термошокова стъклокерамика на фурната.
- Пепелник.
Изборът на готварска печка на твърдо гориво Termomax Елегант, е сигурен начин да си гарантирате естествена топлина, осигурена от отоплението на твърдо гориво. Температурата в помещението се запазва дълго след догарянето. Отоплението с дърва внася уют и неповторима атмосфера в жилището. Дървата са по-икономичен начин на отопление. Благодарение на удобната и практична фурна можете да приготвите любимата храна без разход на електроенергия.
При изработката на готварска печка на твърдо гориво Termomax са използвани висококачествени материали, отговарящи на високите европейски изисквания за топлинна мощност и висок коефициент на полезно действие.
Готварска печка на дърва, съчетаваща перфектно изпълнение и функционалност. Този модел готварска печка е с вратичка на нишата, където може да претопляте ястие или да съхранявате. Оборудвана е с фурна, в която се генерира идеална топлина за готвене. Има подвижен чугунен плот, на който също може да се готви. Подвижният чугунен плот може да се премахне, за да се извърши почистване или за да се сложат по-големи дърва. Чугунът е характерен с това, че веднъж нагрят, изстива бавно.
Тя е предназначена да отоплява помещения с площ около 70 кв.м. Ламарината, от която е произведена е с голяма дебелина, здрава и висококачествена. Дръжките на вратичката на горивната камера и на вратичката на фурната са изработени от дървен материал, който няма да се нагрява. Разполагате с клапи, с които да регулирате интензивността на горене. Оборудвана е с клапа на димоотвода, на пепелника, както и на горивната камера.
Моделът е оборудван с златисти месингови елементи, които му придават завършен вид.

 
369.00 лв.
К-во:
     
БАНКОВА СМЕТКА
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 36.29 лв. на месец

    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ