Полилеи

Подреждане по:
Евтини полилеи

Гмурнете се в необятното ни разнообразие от фини, изискани и модерни полилеи на конкурентно ниски цени. Магазин Мебели за всеки разполага с прекрасен асортимент от осветителни тела с различни размери, форма и цветове. Подберете за интериора на всяка стая идеалното допълнение за акцент – полилей с красива декорация, а защо не и изчистен, в семпъл минималистичен стил.

Не забравяйте, че осветлението е един от основните и съществени фактори в изграждането на перфектното обзавеждане за което и да е помещение. Затова и подборът на висящи полилеи, е от особено значение. Ние можем да ви предложим модели от стъкло и пластмаса, в съвременен стил и с ретро дизайн – според вашите лични естетически предпочитания.

Ако имате нужда от допълнителна помощ или информация, не се колебайте да се свържете с любезните ни служители през онлайн чата на магазина ни. Те ще ви упътят и ще ви дадат нужните съвети за полилея, отговарящ на вашите изисквания относно визия, качество и цена.

Защо не бива да ги пренебрегвате?

Нито един дом не може да се похвали със завършена визия, докато не се добавят и осветителните тела в отделните помещения. Те са не просто финалният щрих, който ще подчертае облика на стаята, а компонентът, който ще допринесе най-много за атмосферата и настроението на хората, които я обитават.

Магазинът ни ви предлага разнообразие от изящни и практични полилеи онлайн. С тях бихте могли да омекотите, или пък да подсилите изкуственото осветление в различните жилищни помещения. Моделите са така подбрани, че да оказват ефект не само, когато осветлението е включено, но и със самото си присъствие, включително през светлата част от денонощието.

За полилеите можем спокойно да кажем, че са не просто практично решение, а стилен аксесоар в интериорния дизайн. С правилно подбран полилей за хол например, дори дребни несъвършенства в обзавеждането е възможно да се маскират. По-лесно е също и с осветителя да се акцентира върху конкретна функционална зона на стаята. Всичко е въпрос на правилно позициониране на източника на светлината.

Как да изберем подходящия модел?

Както повече компоненти от обзавеждането, и полилеите се избират по няколко основни показателя. За различните хора критериите са различни. За едни е важна цената, за други материалът, за трети – големината, а за останалите - цветът и дизайнът. Освен от тези мотиви, изборът ви може да се ръководи и от други фактори. С богатия си на стилни и модерни полилеи каталог, ще ви предложим достатъчно голям избор, за да отговорим на всяко търсене.

При избора на полилей, освен от неговата цена, е редно да се ръководите и от вида на помещението, в което ще бъде поставен. Ние сме подбрали различни стилове и дизайни, предназначени специално за конкретни жилищни стаи. Значително по-лесно ще ви е да намерите подходящото решение, ограничавайки търсенето си по приложението на полилея, както следва:

За хол и всекидневна

Във всеки магазин за полилеи ще ви кажат, че холът е помещение със специфично предназначение. Там осветителните тела е желателно да се избират много внимателно. Полилеите за хол с добро качество са на малко по-високи цени, но осигуряват достатъчно светлина, и в същото време допринасят за приятната задушевна обстановка.

Големината на предпочитаният от вас полилей за хол, е редно да отговаря на площта на помещението. Важно е и да се съобрази модела с височината на тавана. Телата, спускащи се твърде ниско не могат да осигурят оптимално осветяване на пространството. Колкото по-високо е разположен осветителя, толкова по-широк периметър от стаята ще бъде осветен. В това отношение сме безупречни в подбора на изделията, които ви предлагаме.

За кухня

Подходящите полилеи за кухня трябва да осигуряват достатъчно светлина и пространство. Понеже кухните в повечето жилища са с минимална площ, е добре те да бъдат компактни и семпли, но в същото време да изпълняват ролята на изящен аксесоар и да допълват обзавеждането.

Предлагаме ви подходящи евтини полилеи за трапезария и кухня, които ще внесат допълнителен уют и същевременно ще ви осигурят светлината, нужна за основните дейности. По отношение на цветове, материали и дизайн разнообразието е огромно. Можем да предоставим и тематично свързани вариации, за да се получи пълен синхрон в интериора на кухнята и трапезарията.

За спалня и детска стая

Спалнята е отново помещение с особени изисквания. Там мекото приглушено светене е задължително, а големината и формата на перфектния полилей за спалня да са съобразени с особеностите на тази толкова интимна стая. Стойността на самото изделие не е толкова важна. Понякога по-евтините полилеи за спалня, могат да се окажат много по-удачен избор от най-скъпия и натруфен модел. За спалните по-подходящи са семплите, но ефектни изделия.

Полилеят за детска стая е нужно да осигурява достатъчна осветеност на помещението, но в същото време светлината не бива да бъде натрапчива и ярка. Детските ни модерни полилеи отговарят на тези изисквания, а освен това са с много атрактивна за децата визия. Те са изработени от здрави и безопасни материали, и представени в различни дизайни и десени за децата от всяка възраст и пол.

Броят на източниците на светлина (крушки) също е от значение – не го забравяйте!

Полилеят, в зависимост от броя на светлоизточниците (ел крушки) може да бъде еднокомпонентен и многокомпонентен. Ние предлагаме чудесни единични модели тип пендел. Те са идеалният тип полилеи за коридор. Също така можете да закупите и чудесен многолампов  полилей, възползвайки се от ниските ни цени с две, три или повече броя лампи.

Многокомпонентните модели са подходящи за помещения с по-голяма площ и с висок таван, където присъствието им е най-удачно. Освен продукти с безупречно качество, ние ще ви предложим и експертни насоки в подбора на осветителните тела. Спестете си обикалянето по физическите магазини за полилеи. Мебели за всеки се грижи за цялостното обзавеждане във вашия дом - от масивните мебели до осветлението.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ