Полилеи

Подреждане по:
Евтини полилеи

Гмурнете се в необятното ни разнообразие от фини, изискани и модерни полилеи на отлични и конкурентно ниски цени. Магазин Мебели за всеки разполага с прекрасен избор от полилеи онлайн с различни размери, форма и цветове. Подберете за интериора на стаята си идеалното допълнение за акцент – полилей с красива декорация или изчистен, в семпъл минималистичен стил. Не забравяйте, че осветлението е един от основните и базисни моменти в изграждането на перфектното обзавеждане за което и да е помещение. Затова и подборът на подходящ полилей е от особено значение. Ние можем да ви предложим полилеи от стъкло или пластмаса, в съвременен и ретро дизайн – според вашите лични естетически предпочитания. Ако имате нужда от допълнителна помощ или информация, не се колебайте да се свържете с любезните ни служители през онлайн чата на страницата ни. Те ще ви упътят и ще ви дадат нужните съвети за вашия нов полилей!

Нито един дом не може да се похвали със завършена визия, докато не се добавят и осветителните тела в отделните помещения. Те са не просто финалният щрих, който ще подчертае облика на всяка стая, а компонентът, който ще допринесе най-много за атмосферата и настроението на хората, които я обитават.

Мебели за всеки ви предлага голям избор от изящни и практични полилеи, с които да омекотите или подсилите изкуственото осветление в различните жилищни помещения. Моделите са така подбрани, че да оказват ефект не само при включено осветление, но и със самото си присъствие, включително през светлата част от денонощието. За полилеите можем спокойно да кажем, че са не просто практично решение, а стилен аксесоар в интериорния дизайн.

Как да изберете полилей?

Както повече компоненти от обзавеждането и полилеите се избират по няколко основни показателя. За различните хора критериите са различни, като за едни е важна цената, за други материалът, за трети – големината, а за останалите - цветът и дизайнът. Освен тези мотиви, вашият избор може да се ръководи и от други принципи. Нашата цел е да ви предложим достатъчно голям избор, за да отговорим на всяко търсене.

При избора на полилей трябва да се съобразите с вида на помещението, в което ще бъде поставен. Ние сме подбрали различни изделия, създадени специално за конкретни жилищни стаи. Мебели за всеки ви предлага:

За хол

Във всеки магазин за полилеи ще ви кажат, че холът е помещение със специфично предназначение, поради което осветителните тела трябва да се избират много внимателно. Един полилей за хол трябва да осигурява достатъчно светлина, но в същото време да допринася за приятната задушевна обстановка. Неговата големина трябва да отговаря на площта на помещението, като е важно да се съобразите и с височината на тавана. В това отношение сме безупречни в подбора на изделията, които ви предлагаме.

За спалня

Спалнята е отново помещение с особени изисквания. Там меката приглушена светлина е задължителна, като големината и формата на всеки полилей за спалня трябва да е съобразен с особеностите на тази толкова интимна стая. Стойността на самото изделие не е толкова важна, тъй като един полилей на ниска цена може да се окаже много по-удачен избор, отколкото най-скъпия и натруфен модел. За спалните са най-подходящи семплите, но ефектни полилеи.

За детска стая

Всеки полилей за детска стая трябва да осигурява достатъчна осветеност на помещението, но в същото време светлината не бива да бъде натрапчива и ярка. Нашите детски полилеи отговарят на тези изисквания, а освен това са с много атрактивна за децата визия. Те са изработени от здрави и безопасни материали и издържани в различни дизайни и десени, които ще се харесат на децата от всяка възраст и пол.

Кухненски модели

Всеки полилей за кухня трябва да осигури достатъчно светлина и пространство. Тъй като кухните в повечето жилища са с минимална площ, е добре те да бъдат компактни и семпли, но в същото време да изпълняват ролята на изящен аксесоар към обзавеждането. Предлагаме ви подходящи евтини полилеи за кухня, които ще внесат допълнителен уют в кухнята и в същото време ще ви осигурят достатъчно светлина, нужна за основните дейности. По отношение на цветове, материали и дизайн разнообразието е огромно.

Брой на осветителните тела

Един полилей може да бъде еднокомпонентен или многокомпонентен. Ние предлагаме чудесни единични модели тип пендел, подходящи за различните стаи в дома ви, но също така можете да закупите и чудесен полилей за хол на ниски цени тип плафон с две, три или повече броя лампи.

Многокомпонентите модели са подходящи за помещения с по-голяма площ, като най-често се използват такива полилеи за спални с по-висок таван, където присъствието им е най-удачно. Мебели за всеки се грижи за цялостното обзавеждане във вашия дом - от масивните мебели до осветителните тела.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ