МОБ

Показване:
Подреждане по:

Марката МОБ е създадена през 2012 г, за да отговори на нуждите на онези клиенти, които желаят да обзаведат дома си с функционална мебелировка в изчистен и същевременно следващ последните интериорни тенденции, дизайн, на конкурентна за пазара стойност. Спалните комплекти, които предлагат, са в издържан съвременен стил, съчетавайки класически линии с невероятна ергономичност, утвърдени решения с иновативност, максимално качество с достъпни за всички цена.

Към този раздел на Мебели за всеки могат да се насочат всички почитатели на стилните и удобни мебели Моб, които ще спечелят възхищението на дори най-големите скептици. Изделията на тази марка се отличават с много модерен и атрактивен дизайн и това е валидно както за меката мебел на марката, така и за корпусната. Марката Моб определено създава най-актуалното към момента жилищно обзавеждане в перфектното съотношение качество/цена.

Какво ви предлага тази категория?

Сред мебелите на мебелна фабрика Mob ще откриете най-много решения за обзавеждане на спалнята и хола. Това са две от стаите с най-голямо значение за съвременния човек и тези, които могат да допринесат много за доброто настроение. Изделията на тази марка са издържани в свежи и ярки цветове – тенденция в интериорния дизайн, която вероятно ще се запази много дълго време.

Ако държите да притежавате мебели със стилна визия и висока функционалност, то тук ще намерите:

Спални комплекти

Цялостно обзавеждане за спалня с различен брой компоненти можете да изберете за семейната си спалня, спрямо нейната площ, своите предпочитания или отделения бюджет. Спалните комплекти с марка Моб са идеалното решение, защото с тях пестите време, нерви и финансови средства.

Тук ви предлагаме оптимален брой решения за цялостно обзавеждане на спалнята, така че да не се налага да търсите на различни места отделните компоненти и да се стараете да направите удачна комбинация по отношение на стила и цвета. Спалните комплекти на този производител включват спалня, гардероб, нощни шкафчета и тоалетка. Към някои модели са добавени също шкаф за бельо или ракла.

Холни дивани и ъгли

Холът и дневната са други жилищни помещения, които могат да бъдат напълно преобразени с чудесната мека мебел на марката. Сред изделията най-ярко изпъкват ъгловите холови дивани, които са не само изключително функционални, но и много атрактивни с разчупената си авангардна визия. Холовите дивани от този раздел са перфектното решение и за малкия хол и за просторната всекидневна. Благодарение на функционалния си дизайн, диваните осигуряват достатъчно седящи места, а също и просторно място за сън и почивка.

Холни масички

Холната маса може да бъде не само допълнение, но и акцент в обзавеждането, който ще придаде модерно и артистично излъчване на цялото помещение. Тук са представени най-добрите дизайнерски решения на мебелна фирма Моб, като при всяко от тях се забелязва авангардния стил – отличителен знак на всяка престижна мебелна къща. Тук комбинацията между различни материали, цветове и форми води до резултат, който ще възхити дори най-сдържаните ни клиенти.

Тв шкафове

Тв шкафовете запазват своето предназначение, независимо че формата, големината и най-вече принципът на работа при телевизорите се мени непрекъснато. Разбира се, дизайнът при този вид домашна мебел също се мени спрямо този на уредите, за чието поддържане служат и в това отношение марката Моб се явява лидер на родния пазар. Тв шкафовете от тази категория са способни да се впишат идеално към всяка обстановка и интериорен стил. Предлагаме ви както компактни, така и по-масивни модели – всички те с много модерен и оригинален облик.

Стилните, здрави и функционални Моб мебели са подарък за всеки модерен дом, в който естетиката е на високо ниво. Доверявайки се на тази марка, вие ще демонстрирате усет към красивото, уважение към практичното и далновидност по отношение на финансовите си средства.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ