ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА В БЪЛГАРИЯ
  • За поръчки и въпроси:
  • 0889550655 /
  • 0883955065
  • Работно време: Понеделник - Петък: 9-18ч. Събота - Неделя: 10-17ч.

Мека мебел за хол

Подреждане по:
Мека мебел за хол

Когато става въпрос за обзавеждане на всекидневната и хола, на първо място, трябва да помислите за избора на меката мебел. Ние от магазин Мебели за всеки предлагаме чудесни предложения за оригинална и евтина организация на това жилищно помещение. Мека мебел за хол с модерно излъчване и гарантирана здравина.

Разгледайте всички модели и дизайни и не забравяйте да обърнете специално внимание на нашите нови попълнения и промоции. Да пазарувате мебели онлайн вече е сигурно и надеждно, а нашите консултанти са винаги насреща за за всякакви съвети и помощ в избора.

Предлагаме и по-луксозни вариации от естествена кожа, ъглова конструкция с интересна форма и необичайна тапицерия. Изобщо поддържаме разнообразие от артикули, което ще пасне на вашите вкусови предпочитания и изисквания. Едва ли ще напуснете разочаровани този раздел. По-вероятно е да харесате твърде много от нашите предложения.

Защо е толкова важна?

Меката мебел – тази незаменима част от интериора, от десетилетия си е спечелила заслужена популярност на най-комфортният тип обзавеждане. Действително, релаксацията в края на деня изглежда невъзможна, ако не отпуснем тяло върху пухените седалки.

Освен удобството, другата най-отличителната  черта на този тип мебелировка е стилният дизайн и обширната им квадратура. Обикновено, във всяко помещение с по-представителна функция (хол, офис, кабинет, приемна стая) виждаме мека мебел под формата на просторен модулен диван, фотьойл, холова гарнитура или ъглов комплект. Конструкцията от дървесина, метал и тапициран пълнеж с мекотата на възглавница отдавна са засенчили класическият стол.

Интериорни изкушения

Магазинът ни разполага с модерни решения спрямо изискванията на пространство с всевъзможен стил и дизайн. Каталогът ни предлага изключително разнообразен асортимент от мека мебел за хол и дневна на доказани производители. Те са налични във физическия и електронния ни магазин. В някои случаи се изработват по заявка на клиента.

Сред предложенията откриваме единични, двойни и модулни дивани, повечето от които разполагат с всички изисквани от потребителите предимства. Те впечатляват с регулируеми подлакътници и подглавници, разтегателен и релакс механизъм, и вградена под седалката ракла, а защо не и чекмеджета.  Табуретка и декоративни възглавнички оформят цял комплект и от обикновеният фотьойл.

Основната ни цел е да преоткриете значението на пълноценния сън и моментите за почивка. Почти всеки продукт от категорията е с разтегателно приспособление, което увеличава площта му до размерите на стандартно легло. Холовите и кухненски ъгли също са интелигентно проектирана комбинация от няколко вида мебели.

Голяма част от тях предоставят едно, а често и две вградени отделения за съхранение на спално бельо и други ценни вещи. Те се трансформират в супер удобно легло, готово да приюти неочаквани, а и отдавна чакани гости. Идеално решение за малкия дом, в който винаги има недостиг на спални места.

Разтегаемите меки канапета, кресла, фотьойли-кресла с табуретки, огромните възглавници “пуф“, ултрамекият фотьойл-“барбарон“ и релакс столовете, са още една сериозна причина да сте винаги отпочинали и в добро настроение. Само един детайл от този тип и малка холна масичка, са достатъчни за организиране на привлекателен кът за отмора в стаята.

Ключовата дума, описваща чудесната ни селекция, е “Relax“. Ефектът е постигнат чрез висококачествени материали, на които производителите от ранга на Ергодизайн, Мебелен Свят ТЕДИ, Колорадо, Бодомекс, Биттел, Лаво и много други известни фирми, включително Мебели за Всеки, разчитат при изработката им.

Здрава носеща конструкция

Любимата на всички ни мека мебел е просто пълнеж и плат/кожа без своя “скелет” – носещата конструкция, отговорна за дизайна и якостта на изделието. Скелетът включва опорни крака / колелца в долната част, а модулните гарнитури и ъглите са с добавен твърд материал - вградена подседална ракла, подматрачни и разтегателни механизми.

Производителите, представени в каталога ни са заложили на висококачествена масивна дървесина и метал, сух дървен материал, ПДЧ и МДФ ламинирани плоскости и по-рядко – венге и PVC основи. Стандартният пакет Бонел и т.нар. “клик-клак“ устройство присъстват в голяма част от разтегаемите дивани, фотьойли и ъглови комплекти.

Мебелите са с различна седална дълбочина, но изключително устойчиви на тежест. Основите, багажните отделения и ламелите от многослойна дървесина, както и металните пружинни механизми трудно биха се увредили, дори ако малките ви деца подскачат продължително върху меката тапицерия. Все пак, конструкцията е проектирана за 5/6-членна компания, а двама души могат да спят върху комплектите с разтегателна функция, без риск за носещите материали.

Мекота, осигуряваща желания комфорт

Мекотата не е просто характеристика, а физическа величина, която се измерва. Магазинът ни предоставя възможност да заложите на корпусни модули с малко под или над 1 м. седална дълбочина, което е най-високата допустима мярка за пластичност при здрава мека мебел. В каталога откриваме обаче холови и кухненски разтегателни ъгли с едва 46 см. наклон при сядане/лягане, които са изключително здравословни параметри за сън.

Производителите са наясно, че “потъването” в пухен диван или канапе е много приятно, но също и че сънят върху толкова мека повърхност би ни оставил недостатъчно отпочинали. Те заслужават доверие, тъй като запълват мебелите си само с първокласни материали: дунапрен, обвит в силиконова вата, изключително мекият силиконов пух, полиуретанова пяна, експандиран полистирол и други от най-предпочитаните пълнежи.

Тапицерията също е продукт на луксозна естествена или еко кожа, висококачествена фабрична дамаска, полиестер, жакард, кадифе и подобни устойчиви повърхности. В разнообразната палитра от цветове и форми се откриват както класически, така и модерни предложения в ярки неонови цветове. Украсете дома си и оптимизирайте почивката си с подходящ модел мека мебел за хол още днес!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ