МЕБЕЛ ЛУКС

Показване:
Подреждане по:

Фирма Мебеллукс е с предмет на дейност производство на мебели от естествена дървесина и с дългогодишен опит в областта на мебелопроизводството. Фабриката е оборудвана с модерни машини, които дават оптимална възможност за производството на качествени мебели. Осигурени са 30 работни места с отлични условия за труд и почивка. Продукцията се е наложила на Българския пазар благодарение на качество, конкурентни цени и най - вече на стремежа за удоволетворяване желанията на клиентите. Фирмата има богато разнообразие от материали и цветове с което се дава възможност на клиента да импровизира в идеите си за обзавеждане на своя дом, офис, хотел, ресторант и градина.

Това е разделът, в който са събрани всички произведения на изкуството в областта на мебелното производството. Когато говорим за майсторска изработка на мебели от масив, първото име, което изниква в съзнанието е това на мебелна фабрика Мебеллукс. Малко производители могат да се похвалят с толкова добре описващо дейността им име. Тази мебелна къща създава не просто мебели, а изделия, излъчващи лукс, красота и топлина.

Големият асортимент на тази мебелна фабрика покрива всеки детайл от обзавеждането на един дом – от огледалата в красиво резбовани дървени рамки през кухненските шкафове, трапезните маси и столове, та чак до старинните скринове. Всяко изделие има неповторимо излъчване, съчетаващо в себе си класическата визия на мебелите от древността с така важната за съвременния човек функционалност.

Ако сте любители на мебелите от истинско дърво, изработени по един невероятно красив начин, то този раздел на Мебели за всеки вероятно ще ви остави без думи.Ще бъдете очаровани от богатството от материали, всеки от които притежава собствен уникален цвят и допълващи го нюанси – орех, дива липа, чам. Мебеллукс предпочита да създава мебели от дървесината с най-висока устойчивост, макар че тя често е и най-трудна за обработка.

Лесно можете да закупите евтини мебели за своя дом, но ако държите той да притежава неповторим индивидуален стил, обезателно трябва да посетите тази категория на нашия електронен магазин.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ