МАТРАЦИ НАНИ

Показване:
Подреждане по:

Най-важният елемент в рецептата за добър сън е матракът. Затова в своето производство „ПАРАЛЕЛ ЕООД’’, продължават да посвещават специално място на матраците. Моделите им отговарят на разнообразните индивидуални потребности на хора с различно телосложение и нужда от почивка. Постигат всичко с многогодишен опит и наблюдения, качествени материали, внедрени научни разработки и най-модерни машини.

Матраци Нани създават модели, които позволяват на хората да спят и релаксират комфортно, да намират и изпитат върху себе си качествените продукти, съответстващи на физическото и емоционалното им състояние, да се насладят на времето определено им за отдих, водейки ги към благополучие.

Компанията постоянно се развива, придавайки огромно значение на хората и новите технологии, разширявайки организационната структура и защитавайки имиджа си на висококачествен производител, постоянно търсещ признание в цял свят. 

Това е разделът, съдържащ най-качествените и функционални матраци – матраци Нани. Тази марка е една от най-предпочитаните от родните потребители, тъй като зад нейното име се крие изключително високо качество, предоставено на едни от най-изгодните цени. Ако има специфична характеристика, с която най-точно да бъдат описани изделията на ‘’Паралел’’ ЕООД, то това е безупречната функционалност на матраци Нани на цени, които всеки може да си позволи.

Защо точно матраци Нани?

На родния пазар ще откриете огромен брой подобни продукти, но малко от тях могат да се доближат до Нани, като подбор на материали и иновативни технологии на производство. Компанията производител не спира да реализира нови революционни идеи, с които да подобри качеството на своите иделия и по този начин да осигури още по-голям комфорт на своите потребители.

Ако разгледате внимателно свойствата на всеки отделен матрак Нани, ще забележите значителните подобрения по отношение на анатомични и ортопедични свойства, а също по отношение на антибактериалната защита. Компанията използва голям брой иновативни способи и методики, сред които най-ярко изпъкват сребърните йони, предотвратяващи развитието на акари и други болестотворни микроорганизми.

Друга важна особеност при високофункционалните Нани матраци е способността им да взаимодействат с тежестта на тялото, разпределяйки равномерно точките на натиск. Едно от най-значителните свойства на матрака е да осигури максимално удобна позиция на тялото по време на сън, независимо от неговите ръст, тегло и възраст.

Високата еластичност на изделията се постига с използване на допълнително омекотена мека мемори пяна, способна да се пригоди към специфичните особености на всеки индивид. Вярната стъпка към крепко здраве и дълголетие са пълноценният сън и качествена почивка, които можете да си осигурите, подбирайки внимателно матрака за своето легло.

В категорията ще отриете:

Двулицеви матраци с мемори пяна

 Предимството на двулицевия Нани матрак се състои във възможността да използвате и двете му страни, с което да ограничите едностранната деформация на изделието. Двулицевите модели, които ви предлагаме са от най-успешните серии на марката, носещи екзотичните имена: Бахама, Аруба, Биская, Аляска, Лаго, Майорка, Модена и Сирена.

Всяка серия предлага специфична иновативна технология, отговаряща не само за конструкцията на самото изделие, но и за неговите антибактериални и антиакарни свойства. Специалното покритие на двулицевите модели има конкретно сезонно предназначение. Двете страни на матрака имат специфично зимно/лятно приложение, осигурявайки допълнителна топлина през зимата и оптимална прохлада през горещите месеци.

Голяма част от изделията са облечени в сваляем капитониран калъф, което позволява разделно и лесно поддържане на висока хигиена. Ядрото на матраците също е разработено по технология, позволяваща безпроблемна циркулация на въздух за оптимално проветряване, с което да се предотврати създаването на благоприятна за развитието на микроби, плесени и гъбички среда.

Еднолицеви матраци

Еднолицеви матраци Нани са изгодни и красиви и в същото време невероятно комфортни. С различна конструкция и височина, всеки еднолицев матрак Нани е способен да отговори на най-високите потребителски изисквания. Моделите от серията носят не по-малко атрактивни имена, сред които: Каспия, Понто и Лукс. Сред еднолицевите матраци Нани са и най-качествените ергономични детски модели, гарантиращи дълбок и спокоен сън на най-малките.

Особеното при изделията с едно лице е равномерното разпределение на точките на натиск. И тук производителят е постигнал оптимален баланс при разпределяне на тежестта, с цел да се избегне прекомерното натоварване в проблемните зони – рамене, гръб и таз, което е изключително важно за хора, страдащи от болки и заболявания на опорно-двигателния апарат.

При матраците с едно лице отново имаме силиконизирани нишки с високи антибактериални свойства, втъкани в дамаската, допълвани от голям брой натурални материали, превръщащи матрака в естествен термостат, приспособяващ се към индивидуалните нужди на тялото през различните сезони. Част от моделите разполагат с вградена метална рамка с дървесни плоскости и множество индивидуално пакетирани пружини.

Като един от най-големите дистрибутори на матраци Нани в София, магазин Мебели за всеки ви предлага също голям брой ергономични и анатомични възглавници, както и основи за матрак и подматрачни рамки. Ние ви даваме възможност да създадете най-удобното и красиво легло, гарантиращо пълен релакс през нощта и тонус през целия ден.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ