Трапезен тапициран стол Ветрило

Производител: МЕБЕЛИ ЗА ВСЕКИ
Код на продукт: Ветрило
Наличност: Изработка до 30 дни

Материал: Бук.;
Срок на изработка – 30 дни.;

Трапезен стол Ветрило е сред мебелните ни шедьоври, с които се гордеем с пълно основание. Мебели за всеки предлага този модел трапезни столове на по-ниска от обичайната цена. Изгодната ни оферта е особено атрактивна не само за редовите потребители, желаещи да обзаведат една стилна и уютна трапезария, но и за собствениците на заведения за хранене. Нека вашият ресторант превъзхожда всички останали и по отношение на интериора.

Открийте сами красотата и здравината на масивната дървесина

Елегантните столове ветрило се изработват от естествена дървесина, което е една от причините за невероятно изящната им визия. Буковият материал е сред най-предпочитаните масиви за производство на мебели за трапезария и заведения за хранене. Той е прочут с изключителната си здравина и висока товароносимост.

Букът е масово разпространена дървесина в страната ни, благодарение на което цената му не е толкова висока, колкото на някои по-рядко срещащи се и дори екзотични дървесни видове. От него могат да се направят забележителни мебелни конструкции на цена, напълно поносима за родния потребител.

Благодарение на малките си фини пори, буковият масив е максимално податлив на различните видове механични обработки. Важно е да уточним, че буковата дървесина не се слави с особена дълготрайност, затова материалът задължително се подлага на специфична обработка и импрегнация, които повишават драстично експлоатационния живот на мебелните изделия.

Буковите мебели, включително нашият уникален стол Ветрило, са предпочитани заради своята висока конструктивна якост. Столът е подвижен мебелен компонент, който постоянно сменя своето местоположение. Задачата му е да издържи на извънредно натоварване, особено в ресторантите, където посетителският поток е непрекъснат, а столовете се използват от хора с всякакво телосложение.

Дизайнът на стола е наистина впечатляващ. Бъдете уверени, че модел с толкова авангарден и нетрадиционен облик няма да намерите лесно. Гърбът е елементът, който буди най-силно възхищение. Заради неговата форма, изделието носи това толкова поетично име. 5 свързани помежду си извити летви образуват ветрилообразна облегалка, която е също толкова удобна, колкото и елегантна.

Ветрилото заема цялата задна част, спускайки се до пода, изпълнявайки ролята на задни крака. При трапезния тапициран стол липсват подлакътни облегалки, което не го прави по-малко удобен от моделите, притежаващи този поддържащ елемент. Столът е предназначен основно за хранене. В този случай се предполага, че ръцете ще бъдат поставени предимно на масата.

Седалката е мека и изключително удобна. Налична е мека дунапренена подложка и високоустойчива тапицерия. Можете да поръчате няколко варианта на стола с по-светла и с тъмна дървесна окраска, съответно със светла и тъмна, контрастираща дамаска. Светлите дървесни тонове се съчетават чудесно с по-тъмен цвят на тапицерията и обратно.

В цели 4 нюанса на естествения масив можете да поръчате своя комплект тапицирани трапезни столове. Дървото е преминало всички задължителни обработки, за да запази своята здравина и бляскава визия. Горният слой представлява лаково покритие, защитаващо дървесината от влага, механични, температурни и химични въздействия.

В помещенията за хранене е задължително да се поддържа добра хигиена, ето защо столовете, които ви предлагаме, са лакирани със специални лакови покрития, устойчиви на влага, температурни амплитуди и почистващи препарати. Лакът осигурява също UV защита на дървото, така че можете спокойно да използвате столовете Ветрило и на открито. Препоръчваме все пак да ги прибирате по време на валежи.

Коректност и изгодни условия

Трапезните тапицирани столове са наша фирмена продукция, с която целим да задоволим изискванията на най-взискателните си клиенти. Срокът на изработка на поръчаните изделия е 30 дни от датата на направената поръчка. Доставят се в минимален срок на територията на цялата страна.

И за да разрушим мита, че качеството струва скъпо, ние ви предлагаме този модел на промоционална цена. От нас винаги можете да очаквате не само стилно и качествено обзавеждане, но и изгодни условия и коректност. В работата си следваме стриктно указанията на своите клиенти, като сме готови да изпълним индивидуални поръчки с различни от стандартните размери и цветове.

99.00 лв. 139.00 лв.
Спестяваш: 29%
К-во:
     
БАНКОВА СМЕТКА
    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ