Шкаф за печка Раховец с термоплот

Производител: КОЛОРАДО
Код на продукт: Шкаф Раховец
Наличност: Изработка до 30 дни

Шкаф Раховец с термоплот.; 
Размери ш/д/в : 600/ 600/ 50мм; 
Цвят: От склад;
Срок на изработка – 30 дни; 

Шкафовете за вграждане на електроуреди са изключително търсена и полезна мебел за кухнята. Те обаче с отличават с лек недостатък – липсата на термоплот, който позволява използването на шкафът и по основното му предназначение – съхранение на вещи и поставка на електроуреди като фурни, котлони и др. Сред селекцията кухненски модули на магазин Мебели за Всеки се откроява шкафче за печки Раховец с врати и плот, устойчив към силна топлина и нагряване. 

Дървесни плоскости в два цвята и масивна конструкция на плота 

Предлаганият шкаф за Раховец е правоъгълен и солиден. Корпусът му се разполага директно върху подовата настилка, изпълнявайки роля на стабилна база. Той е в топъл кафяв нюанс с характерни шарки, чрез които сполучливо се пресъздава визията на естествената дървесина. Плоскостите са не по-малко устойчиви на механични удари и износване от масив. Те предлагат дълготрайна експлоатация, а поддръжката им е достатъчно лесна, за да оправдае напълно вложените средства. 

Моделът е с две вратички на панти, отварящи се странично. За целта към тях са прикрепени елегантни, но плътни извити дръжки. Материалът им е подобен на основният, но с контрастна разцветка. Вратите са с гладка едноцветна ламинирана фасада в матово бяло. Контрастът с кафявата гама е умело подбран, за да открои шкафът сред останалите мебели. 

Той е завършен с дебел заоблен плот с идеално равна плоскост. Той се отличава с необработен вид, който се дължи на ефектна повърхностна облицовка, имитираща естествен неламиниран масив. Разцветката е светлокафява, изпъстрена с характерните за суровото дърво тъмни петънца и резки, и изглежда изключително елегантно на фона на останалите два нюанса. 

Плотът е устойчив към интензивно нагряване и гарантира абсолютна сигурност при приготвяне на храна, и дори при забравяне на неизключена печка върху него. Практичните шкафове за Раховец с термоплот предотвратяват доста рисковани ситуации в кухнята и е особено подходящ за по-разсеяни домакини. Термоплотът осигурява няколко сантиметра допълнително пространство, повече от стандартните размери на уредът. Разцветките се предлагат в изключително разнообразни вариации, освен описаната. 

Практична и изгодна кухненска мебел 

Конструкцията е мултифункционална. Тя осигурява простор за съхранение на обемни прибори и електроуреди и всякакъв тип кухненски пособия. Дизайнът й е предвиден да събере максимален брой предмети, осигурявайки повече пространство в кухнята. Той замества всички останали долапи и скринове за прибори в малка кухня. 

Огромно предимство на продуктът е и изключително изгодната за толкова качествен шкаф за печка Раховец цена. Скромните средства, похарчени за него, са в замяна на дългосрочна експлоатация и спестяване от покупка на няколко други варианта на кухненска мебел.

76.00 лв.
К-во:
     
БАНКОВА СМЕТКА
    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ