Съдомиялни машини

Подреждане по:
съдомиялна машина на изгодна цена

Предлагайки пълния асортимент от битови уреди, ние от онлайн магазин Мебели за всеки не можем да пропуснем да ви предложим и разнообразие от съдомиялни машини. Съдомиялната е необходимост в съвременния дом. В забързаното си ежедневие, нямаме нужда от още едно досадно задължение, каквото е измиването на домакинските съдове.

Какво ви предлагаме?

От този раздел, изцяло онлайн бихте могли да закупите качествена съдомиялна за вграждане с размери 45 и 60 см, съответно за 10 и 13 комплекта. Миялните ни машини са дело на марката Teka, така че можете да бъдете напълно спокойни за тяхната здравина и функционалност. Корпусът им е от неръждаема стомана, а контролният панел е с иноксово покритие.

При избора на съдомиялна за вграждане, е особено важно да имате ясна концепция относно размера на уреда. Много специалисти препоръчват вградените кухни да се изпълняват спрямо точни, а не стандартни размери. Това означава да планирате ширината и височината на отворите, след като вече сте закупили миялната машина, печката, пералнята и т.н.

Нашите съдомиялни за вграждане са предназначени за пълен вграден монтаж. Отварянето на вратата е съобразено с този начин на монтиране. С напълно изчистения си дизайн, машините ще се впишат перфектно във всеки интериор на съвременните кухни. Възможни са обаче леки корекции, чрез специална система за нивелиране в предната част.

Страхотно впечатление правят работните опции на предлаганите от нас съдомиялни. Уредите предлагат 9 работни програми и 6 температури, от които да избирате спрямо вида на материала на съдовете и степента на тяхната замърсеност. Кристалните ви сервизи, фин китайски порцелан и пластмасови чинии, са в пълна безопасност, защото имате на разположение деликатна програма.

Когато бързате, а и посудата не е особено замърсена, можете да използвате кратката 40 минутна програма. Налична е и икономична такава за половин зареждане, като използвате горната кошница. Никой не иска да пуска голям уред за малко съдове, но и миенето на ръка не е особено желана опция. Затова производителят се е погрижил да използвате съдомиялната с минимално натоварване.

Управлението е изцяло електронно, като на дигитален дисплей се показват зададените параметри на работа, включително оставащото време на програмата. Така важната за натоварените домакини опция „Отложен старт” е налична при всяка съдомиялна от нашата колекция.

Можете да програмирате машината да стартира работа след час и дори след 24 часа. Така, когато се приберете уморени вкъщи, ще имате чисти съдове, в които да сервирате вечерята на своето семейство. Дадена ви е възможност да изберете и какъв препарат ще използвате. Налична е система за използване на таблетки „Всичко в 1”. Закупената от магазина ни съдомиялна машина ще разполага с троен филтър + метален микрофилтър.

За оптимално използване на съдомиялните, височината на горната кошница може да се регулира, а преградите в долната да се сгънат. AQUASTOP системата спира подаването на вода, за да предпази уреда от вътрешни течове. Налични са и светлинни индикатори за работещ уред, както и светлинна индикация за липса на омекотител (сол) и полиращ препарат.

Ако финансовият аспект на покупката ви притеснява, бързаме да ви успокоим, че предлаганите в сайта ни съдомиялни са на изгодни цени, а освен това са от енергиен клас А и А++. Разходите ви за ток и вода не само няма да се увеличат, но дори ще се свият, защото съвременните машини измиват домакинските съдове с минимален разход на тези ресурси. Много по-нисък, отколкото ако мием чиниите на ръка.

Дори да не разполагате в момента с нужната сума, спокойно можете да поръчате чисто нова съдомиялна с размери, съответстващи на отвора за вграждане във вашата кухня. Уредите ни се предлагат и на изплащане, като срокът на погасяване варира от 3 до 36 месеца. С минимални вноски и оскъпяване, вие ще изплатите неусетно уред, с който трябва да разполага всяко съвременно домакинство.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ