Малки кухненски уреди

Подреждане по:
Малки кухненски уреди

Във всеки дом, независимо дали и колко често се готви, присъства един задължителен набор от малки кухненски уреди. В зависимост от вида на домакинската техника, е възможно да се определи от колко члена се състои домакинството и какъв е начинът на живот на обитателите на дома. Онлайн магазин Мебели за всеки ви предлага всичко необходимо за един модерен и функционален дом.

Какво можете да си изберете от категорията?

От този раздел бихте могли, без никакви усилия, да оборудвате кухнята си с необходимите технически решения за по-лесно и качествено приготвяне на храни и напитки. Сред разнообразието от дребни кухненски уреди, в каталога ни ще срещнете последните разработки на престижни марки като: Philips, Bravisimo и Diplomat.

Уредите ни се отличават с модерен и супер функционален дизайн. Те ще улеснят задачите в кухнята, позволявайки ви да сътворите страхотни домашно приготвени ястия, силно ароматно кафе, печива и любимата на малки и големи скара. Цените ни са невероятно изгодни, а възможността да закупите качествен уред онлайн е безценна. В забързаното си ежедневие няма да ви се налага да мислите и за посещение в големите магазини за битова техника.

От тук е супер лесно да се снабдите с:

Миксери, пасатори и блендери

Колекцията ни от миксери, пасатори, цитрус преси и сокоизстисквачки ще впечатли дори най-придирчивите домакини. Те са представени в оптимално разнообразие от големини и работен капацитет. Миксерите ни ще ви позволят да приготвите любимите си печива и сладкиши, като с тях можете да разбивате яйца, да блендирате разнородни смеси и да месите тесто със съответните приставки тип кука.

Пасаторите ни ще ви помогнат да превърнете храната в лека и гладка еднородна смес. С тях ще пюрирате всичко – от месо до плодове и зеленчуци, без никакви усилия и за много кратко време. Колекцията ни от цитрус преси и сокоизстисквачки е за любителите на здравословния начин на живот. Пригответе свежа витаминозна напитка у дома за секунди, вместо да харчите пари за нискокачествени продукти с вредно съдържание.

Скари, сандвич тостери и мултикукъри

Не е нужно да сте умел кулинар, за да си приготвите вкусна вечеря. С малките ни кухненски уреди за готвене ще приготвите най-вкусната и питателна храна, дори ако нямате време и желание да готвите. С тях няма да ви се налага да се задържате дълго в кухнята, защото голяма част от уредите готвят сами.

Скарите са тези, които изискват постоянното ви внимание, но благодарение на високата им мощност и бързо нагряване на плочите, това няма да трае дълго. Децата ви, а вие самите обичат топли тост-сандвичи? Бихте могли да ги приготвите на парти-грил скарата Дипломат, или на сандвич-тостера Bravisimo. С мултикукърите ни ще готвите едновременно няколко ястия, при това с по-малко мазнина и чрез задушаване.

По-малко ангажименти в кухнята – повече време за приятните неща от живота

Отдавна отмина времето, когато жените, а и доста мъже трябваше да се разкъсват между домакинските си задължения и по-приятните житейски задължения. За щастие, новото поколение дребни кухненски уреди ви избавя от подобна стресираща дилема. Вече е напълно възможно да се отдадете на любимите си занимания, докато храната се приготвя с минималното ви участие.

Семейството ви ще се радва и на по-здравословни ястия. Вместо да пържите на тиган, можете да обработите продуктите на някоя от страхотните ни скари, или пък да ги задушите на пара в мултикукъра. Многофункционалните ни уреди за готвене ви предлагат различни начини на обработка – варене, печене, задушаване и готвене на скара, с винаги безупречни резултати.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ