Готварска печка Раховец 02

Производител: ДИПЛОМАТ
Код на продукт: Раховец 02
Наличност: В наличност

​- Размери на печката ш/д/в: 580/ 480/ 385мм.;

- Размери на фурната: 400/ 385/ 220мм.;

- Цвят: Бял.;

- Степен на защита срещу проникване на вода – IPOX.;

- Тип на присъединяване към ел. инсталация: Х.;

- Защита срещу поражение от ел. ток: уред клас I.;

- Котлони – 2 електрически котлона.;

- Обем на фурната: 34 литра.;

- Tермостат.;

- Гаранция: 2 години.;

- Тегло: 30кг.;

- Ел. фурна: 1 630 W.;

- Електрически котлон Ø 180 мм: 1250 W.;

- Електрически котлон Ø 145 мм: 800 W.;

- Номинална мощност: 3 680 W.;

С два електрически котлона и 34-литрова фурна, тя не е повече от другите, но и с нищо не отстъпва на тях. Бяла, с нов облик и повече екстри, тя може да намери място в кухнята, на вилата или там, където имаш нужда от нея. Верен помощник, с който моментите около масата ще са гарантирано вкусни.;

Мобилна е. Пълноценно готвене на няколко ястия едновременно.;
Гарантирано дълъг живот на уреда!

Изцяло онлайн от магазин Мебели за всеки можете да закупите печка Раховец на изгодна цена. Този кухненски уред е класика за много поколения българи. Той е идеално решение за малки жилища, вили, бунгала и дори каравани. Много български компании произвеждат класическия модел при малките печки, но ние заложихме на престижната марка Дипломат.

Характеристики

Малките готварски печки Раховец на именития производител Diplomat се отличават от уредите на други марки по чудесното съчетание между семпъл и супер функционален дизайн. Визията на печката е класическа, но в нея личи и модерния дизайнерски почерк. Раховец 02 е с бяло покритие на металния корпус и с тъмно стъкло, което контрастирайки на белия фон, създава усещане за една стилна и модерна кухня.

Електрическата печка Раховец е с компактни размери – 580 х 480 х 385 см. Можете да я сложите в ниша, приспособена специално за целта, както и да я поставите върху подходящ кухненски плот или шкаф. Теглото ѝ е едва 30 кг, така че липсва риск от поражения, когато уредът е позициониран правилно и местоположението му е добре премислено.

Дизайнът е много функционален, защото управлението на функциите е максимално опростено. В дясната предна част има четири вертикално разположени ключа, съответно по един за двата електрически котлона и два за фурната – за зона на печене и степен на нагряване. Налични са и светлинни индикатори, показващи кой сектор на печката е включен в момента.

Дипломат предлага няколко варианта на готварска печка тип Раховец, един от които е модел 02. При него обемът на фурната е 34 литра – напълно достатъчен за изпичане на храна за едно дву или тричленно домакинство. С металната решетка можете да разделите фурната на два участъка, за да изпечете две ястия едновременно. С висок клас реотани, фурната осигурява бързо и равномерно нагряване.

Налични са два електрически котлона, с които малко готварски печки Раховец могат да се похвалят. Плочите са с различен диаметър и мощност, за да използвате разумно електрическата енергия, когато готвите, топлите вода и изобщо използвате уреда по предназначение. Котлоните са изработени от висок клас материали, гаранция за дългосрочното им използване.

Посредством термостат се управлява температурата на електрическата фурна, но и тя и котлоните имат вградена защита от токови поражения клас 1. Самият уред е влаго и прахо защитен, като степента му на защита е с маркировка IPOX, в съответствие с установените стандарти за безопасност на електрическите и битови уреди.

Печката е достатъчно мощна за максимално бързо приготвяне на храната, но при правилно използване на отделните компоненти, и с прецизно определяне степента на нагряване, сметките ви за електричество няма да набъбнат значително. Всъщност тази разновидност е една от най-икономичните, с мощност на двата котлона съответно 1250 и 800W, и на фурна – 1630W.

Начинът на присъединяване на уреда към електрическата инсталация е стандартен. Съвместим с монофазни ел инсталации с включване посредством щепсел директно в контакта. В случай че инсталацията ви дома ви е стара и не отговаря на съвременните изисквания за безопасност, препоръчваме да потърсите специалист, който да подготви електрическата система в дома ви за работата на въпросния компонент от кухненското оборудване.

Малката домашна придобивка, която ви предлагаме на невероятно изгодна цена пристига с дву-годишна гаранция. С правилно и отговорно отношение, тя ще ви служи прекрасно, без да застрашава по никакъв начин вашата безопасност. В случай на възникнали повреди в гаранционния период, които не са по вина на ползвателя, ремонтът се извършва в оторизиран сервиз напълно безплатно.

Не търсете повече магазини, предлагащи готварски печки Раховец на ниски цени. Нашият продуктов каталог ще ви зарадва с огромно разнообразие от битова техника и кухненско оборудване на водещи марки, сред които най-ярко изпъква родната Дипломат. Онлайн обзавеждането на дома е едно рентабилно решение, защото така пестите не само пари, но също много нерви и време.

329.00 лв.
К-во:
     
БАНКОВА СМЕТКА
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 32.35 лв. на месец

    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ