Готварски печки

Подреждане по:
готварска печка на дърва на изгодна цена

В този раздел е представена страхотната ни колекция от готварски печки. Какво би бил един дом, ако не разполага с печка, на която бързо и лесно да се приготви семейната вечеря? Ние от онлайн магазин Мебели за всеки знаем колко е важно да намерите печката, отговаряща на вашите изисквания и финансови възможности, затова се погрижихме да ви предложим богат асортимент от този вид битови уреди.

Какво ще откриете в раздела?

В този раздел, така нужната в домакинството готварска печка, е представена във всичките ѝ разновидности и размери. Болшинството артикули са продукт на престижната българска марка Дипломат. Това означава, че купувате изделие с безупречно качество и изключително дълъг работен живот. Разликата между печката Diplomat и тази на престижна европейска марка се състои единствено в цената.

По отношение на работни параметри, визия и функционалност, предлаганите от нас евтини готварски печки не отстъпват на изделията на големите производители. Дори можем да кажем, че те имат едно много важно предимство – изцяло съобразени са с българския бит и култура. Сигурна гаранция, че ще ви служат по по-добър начин от най-добрите марки готварски печки.

От категорията можете да си изберете:

Класически комбиниран модел

Класическата печка тип готварска, която можем да видим в болшинството съвременни домове, е свободно стояща. Тоест, не се нуждае от плот, маса, поставка, където да бъде позиционирана на удобна за използване височина. Тази разновидност е солидно представена в каталога ни. Разликата в размерите на различните модели е минимална.

При печките от стандартния вид обикновено имаме 4 котлона върху плота и фурна с обем, вариращ от 43 до 60 литра. В колекцията ни ще откриете комбинирани електрически готварски печки на ток и на газ. Моделите с 2 електрически котлона и 2 газови са идеално решение за дома. С тях винаги имате резервен вариант, в случай че токът спре или газовата бутилка изведнъж се окаже празна.

Мини вариант

Погрижили сме се да ви представим и оптимален избор от малки готварски печки на значително по-ниски цени от тези на класическата разновидност. Те са много търсени, не само заради по-ниската им цена, но и заради минималното пространство, което отнемат. Същевременно мини печките предлагат почти същата функционалност.

При тях броят на котлоните е намален на половина, но понякога два котлона са напълно достатъчни. Печката тип Раховец също може да бъде с комбинирани газов и електрически котлон. Фурната, в зависимост от това на кой модел ще се спрете, може да бъде 24 или 38 литра. Идеално решение за тераса, ако кухненският бокс е там, както и за всеки дом с по-малка жилищна площ и по-малка численост на обитателите.

На твърдо гориво

За вилата, за селската и за градската къща, най-добро решение си остават любимите ни готварски печки на твърдо гориво. Те са идеално решение за пестене на електричество, и дори са единствена опция за местата, където липсва захранване от електрическата мрежа. Когато токът спре, вие можете да готвите и печете спокойно, без да се притеснявате, че ще закъснеете с вечерята.

Огромно предимство на класическата готварска печка на дърва, е двойната ѝ функция. Тя служи и за отопление, като в зависимост от капацитета на конкретния модел, с нея могат да се отопляват големи по площ стаи и дори няколко свързани помещения. Печките на твърдо гориво могат да се оборудват допълнително с водосъдържател, за да имате и постоянно топла вода у дома.

Ние ви предлагаме разнообразие от готварски печки на дърва на марката Diplomat от сериите: Termomax, Металургия, Пламък и Вики. Капацитетът им варира от 8 до 15 kW, а дизайнът им се движи от добре познатата ни бабина печка до супер модерен и стилен дизайн. Заслужава си да инвестирате средства в готварска печка на дърва, чиято цена при нас е напълно разумна.

Пазарувайте удобно и изгодно

Печките за готвене, били те на ток или на твърдо гориво не са от стоките, които се купуват спонтанно. Особено ако покупката ще се осъществи на място от физически магазин, е нужна солидна предварителна подготовка. Тук не говорим за избора модел и за определянето на бюджет, а за начина на транспортиране.

Ако не разполагате с подходящ лекотоварен автомобил, с който да транспортирате печката, ще трябва да наемете подходящ превоз или да платите солидна сума на магазина, в случай че търговският обект предлага и доставка. Избирайки нашия онлайн магазин за покупката, вие си спестявате подобни грижи.

Работим с най-добрите куриерски фирми в страната и доставяме закупените уреди на много по-ниска цена. С нас е лесно, удобно и изгодно!


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ