КОМСЕД

Показване:
Подреждане по:
Фирма КОМСЕД и Верига детски магазини КОМСЕД са сред водещите и най-бързо развиващи се фирми в областта на детските играчки,  бебешките и детски принадлежности.  Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Бургас и 13 ритейл магазина с обща площ от над 9000 кв.м. и 88 мини обекта „КОМСЕД – Детски магазини на път” при бензиностанции OMV. Основната грижа при подбора на асортиментa от над 5000 играчки и бебешки стоки е безкомпромисното качество. Продуктите, които предлага на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност. КОМСЕД е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки като: LEGO, PLAYMOBIL, DISNEYPLUSH, INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, NIKKO, ZURU,  SMART TRIKE, MGA, MONDO и много други. КОМСЕД е и директен вносител на MATTEL (Barbie, Monster High, HotWheels, FISHER PRICEи др.), HASBRO (Nerf ,Furby, My little Ponny, Play-do и др.). От бебешката гама предага на клиентите си CHICCO, AVENT, NUK, CHIPOLINO, MAYORAL, LORELLI/BERTONI  и много други. Сред клиентите все по-често са децата на техните първи клиенти от началото на появата им на пазара през далечната 1989 година!

В категорията е представен нашият Комсед каталог, в който ще разгледате всички продукти на марката, които можем да ви предложим. Като магазин, насочен основно към мебелите и жилищното обзавеждане, ние сме подбрали една специфична гама продукти с огромно приложение у дома. Това са изделия, които ще зарадват най-вече децата, осигурявайки им весело и безгрижно лято на вилата или в къщата на баба и дядо.

Какво предлага разделът, посветен на Комсед?

Продуктите, които са представени в тази категория могат да бъдат закупени от всеки физически магазин Комсед или голям търговски комплекс, където марката има собствено представителство. Решението да включим в продуктовия си каталог изделия на този производител е продиктувано от нуждата на голям брой потребители да намерят лесен и изгоден начин да закупят оригиналните детски изделия на Comsed от всяка точка на страната.

Магазин ‘’Мебели за всеки’’ дава възможност на хора, живеещи в райони, в които марката няма собствено представителство да получат същия достъп до качествените изделия за деца. Предимство на онлайн пазаруването, което предлагаме е възможността за лесен и удобен преглед на всички селектирани от нас стоки, без да е нужно да се хабят излишно време и средства за пътуване до големите български градове.

В категорията, посветена на Комсед София ще откриете:

Детски надуваеми басейни

С различни размери и изработени от различни материали, детските ни басейни са най-лесният и сигурен начин да зарадвате своите малчугани. Моделите, включени в категорията са предназначени за деца от различни възрасти, като този показател се определя спрямо дълбочината на всеки модел. Формите и декорациите със сигурност ще ви очароват, защото предлаганите от нас басейни не са издържани единствено в класическата кръгла форма.

Сред моделите на Comsed ще откриете също чудесни предложения за по-големите. Моделите от серията ‘’Изи сет джакузи’’ са идеално решение за релакс в двора на вилата или еднофамилната къща. Изделията от този тип са изработени от многопластови синтетични материали с много висока устойчивост на механични въздействия и атмосферни влияния. Изключителната дълготрайност на едно надуваемо джакузи е невероятно висока спрямо уникално ниската му цена.

Болшинството надуваеми детски басейни и джакузита се предлагат окомплектовани с компресорни помпи за напомпване, а някои модели разполагат с допълнителна филтърна помпа, поддържаща чистотата на водата. Джакузитата се предлагат заедно с платнище за покриване, предпазващо от замърсяване, когато съоръжението не се използва.

Надуваеми матраци

Във всеки детски магазин Комсед ще ги видите, а вече и в нашия онлайн каталог. Това са отлични предложения за дома, както и много практични решения за туризъм или за случаите, когато ви посетят гости, на които не можете да предложите достатъчно легла. Надуваемите матраци са изработени от най-здравите материали, като за направата им е използвана многлослойна материя, повишаваща здравината и устойчивостта на изделията. По-голямата част от моделите имат практично плюшено покритие, предпазващо спалното бельо от разместване.

Надуваемите матраци, представени в категорията, посветена на Комсед са с различна височина и големина – единични, двойни и king size размери. Всяко изделие е придружено от помпа за напомпване, а към определени модели са добавени спален чувал и възглавница. Матраците позволяват много бързо напомпване и изпускане на въздуха, което дава възможност за оптимално използване на наличната жилищна площ.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ