Синтетични килими

Подреждане по:
Синтетични килими

За по-практичните си клиенти, ние от магазин Мебели за всеки, решихме да обособим цяла колекция с интересни и с оптимално лесна поддръжка синтетични килими. Това че са изработени от изкуствени материи, съвсем не означава, че им липсва чар и качество. Напротив!

Можете да бъдете сигурни, че синтетичните ни килими, включително специалните дизайнерски изработки от синтетика, са оригинални, стилни и подхождащи на вкуса, дори и на най-претенциозния потребител. В колекцията ни ще намерите страхотни модели с ромбоидна и кръгла форма, ако държите на по-интересния и необичаен интериорен дизайн.

Разумно е да заложите и на класиката, като се спрете на едноцветен синтетичен килим в ярък нюанс или неутрален тон. Моля, свържете се с нашите консултанти, в случай че имате нужда от повече подробности, детайлна информация и помощ в избора на килим от синтетика – било то за дома, или за офиса. Ние сме на ваше разположение!

Защо да заложите на тях?

Килимът си остава непреходна мека подова настилка, необходима във всяко едно жилищно помещение. Той създава уют и топла атмосфера във всяка стая. Притъпява акустиката и елиминира неприятното усещане за неокончателно обзаведен дом. Килимите са финалният щрих на всеки домашен интериор, затова времето им никога няма да отмине.

В същото време, поддръжката на килимите не е особено лесна. Когато говорим за тежки, големи по площ и плътни килими от естествена вълна, тяхното почистване може да се окаже истинско предизвикателство и за най-амбициозните домакини.

Прахът, който се събира в килима е не винаги възможно да се абсорбира напълно с домашната прахосмукачка. В този случай е нужно щателно изтупване, а често и дълбоко изпиране със специален перилен препарат. Килимите от естествени материали изискват специално внимание. Почти винаги се налага професионално изпиране, направено от фирма за почистване.

Синтетичните килими са значително по-изгодно решение. Не само защото се предлагат на по-ниски цени, но и защото почистването им може да се направи изцяло в домашни условия и с конвенционални почистващи средства. Нишките на изделието няма да се разкъсат, разплетат и захабят. Цветовете ще запазят оригиналната си яркост и очарование.

Лекотата на синтетичния килим е плюс, заради който той се настанява във все повече съвременни домове. Този вид настилки могат да се вдигнат без проблем, за да се почисти пода отдолу из основи. Когато искате да измиете паркета, ламината, мозайката или теракота, няма да ви е нужна цяла бригада от силни мъже, които да изнесат килима от стаята.

Нашите синтетични килими са единствен вариант за жилищата, в които се отглеждат малки деца и домашни любимци. Децата и косматите животинки цапат най-много, а същевременно, именно заради тях е необходимо да поддържаме изрядна чистота в дома си.

Килимът изработен от синтетика е подходящ за всяка жилищна стая, била тя кухня, хол, спалня и трапезария. В каталога ни ще откриете безброй вариации по отношение на размер, форма, десен и разцветка. Важно е подовата настилка да бъде в унисон с интериора на конкретното жилищно пространство, затова препоръчваме да подхождате отговорно при избора на модел.

Синтетичните ни килими са дело на водещия български производител Декотекс. Това само по себе си е гаранция за качеството и здравината на всяко отделно изделие, както и уверение, че килимите във вашия дом ще бъдат с актуална визия и с изключително луксозно излъчване. Повечето модели, показани в раздела поддържаме в наличност, така че поръчвайте смело. Килимът ви ще бъде много скоро при вас.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ