Килими за баня

Подреждане по:
Килими за баня

Сред богатата ни колекция от килими за дома, имаме удоволствието да ви представим и специализираните ни килими за баня. Поради своята специфика – както относно по-малките размери на килимите, така и по повод функцията им – нашите килими за баня са с практична форма, попиваща влагата повърхност, която щади кожата и създава усещане за приятен допир, за чувството, че сте си у дома. Сред наличните разцветки, десени и форми, бихте могли да изберете това, което най-силно и най-добре би подхождало на вашата бяна, както и на коридора, ако искате да сложите килим за баня и пред помещението. При всички случаи ние от магазин Мебели за всеки ви гарантираме първокласно качество, гаранция за оригинален произход, съдействие по време на вашия избор и консултация, в случай че имате нужда от такава, докато пазарувате. Очакваме ви – не се колебайте да изберете именно нашите килими за баня. Те са практични, красиви и меки! Нима има друго, което търсите?

Ако се чудите какво не й достига на вашата баня да изглежда не просто завършена, но наистина разкошна и достатъчно функционална, това, вероятно е килим за баня! Макар и не всички да използваме този аксесоар за баня, трябва да признаем, че с него е по-лесно, по-красиво, но най-вече по-безопасно. Напомняме на всички, които се чудят дали да слагат килим в своята баня, че тук често, а даже и почти винаги е хлъзгаво и е много по-удачно да намалим риска от инциденти (особено ако има малки деца вкъщи) именно с този аксесоар.

В допълнение, съвременните дизайнери съветват, ако решите да разчупвате дизайна на банята или тоалетната у дома, но нямате достатъчно средства или време за целта, да го направите именно с килими за баня. Тези аксесоари могат от раз да променят атмосферата в помещението, а освен това вие ще спестите излишни разходи за пребоядисване или цялостна подмяна на мебелите. Затова и ние от магазин Мебели за всеки горещо ви съветваме още днес да се сдобиете с оригинален модел килими за баня. В нашата колекция от килими за баня ще намерите уникални предложения и то на страхотни и достъпни цени.

По-конкретно, това, което ви предлагаме ние е цялостно решение за пода както в банята, така и в тоалетната. Дори във вашето жилище тези две функционални помещения да са поместени в една стая, отново можете да ползвате и двата аксесоара. Предоставяме ви изгодни комплекти, които включват висококачествен килим за баня и WC постелка. Двете вървят в един стил, конкретният нюанс и дизайн можете да изберете, като се съобразите с наличното обзавеждане във вашата баня и тоалетна. Нашите комплекти пристигат в два вида размери според вашите индивидуални изисквания и квадратурата на стаята в жилището ви. По-големият вариант включва килим за баня със следните размери 60/ 90см и WC постелка в следните пропорции 60/ 50см. По-малкият вариант съдържа килим за баня с размери 50/ 80см и WC постелка: 50/ 40см.

Вземете първокласни килими за баня в комплект постелка за тоалетна. Ще спестите пари, а и ще подобрите цялостната обстановка в помещението. Ние можем да ви предложим красива гама от цветове и дизайни. Наблягаме на класическите мотиви и нюанси, характерни за банята – пастелни цветове, морски оттенъци и стандартни бежови, черни-бели и сиви комбинации, но имаме и няколко по-ексцентрични и оригинални варианти, ако държите на уникалната визия. Всички комплекти с килими за баня и WC поставки са от висококачествени материи, които издържат на влагата и не допускат образуването на мухъл, а освен това имат и специална латексова основа против хлъзгане. Именно тя ви позволява да обезопасите достатъчно добре своята баня и да предотвратите инциденти и хлъзгания.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ