Килими за баня

Подреждане по:
килим за баня

Сред богатата ни колекция от подови постелки за дома, имаме удоволствието да ви представим и специализираните ни килими за баня. Поради своята специфика, касаеща по-малките размери на изделията, както и по повод тяхната функция, килимите от каталога на Мебели за всеки са с практична форма и попиваща влагата повърхност, която щади кожата и създава усещане за приятен допир и за усещане, че сте си у дома.

Какво ви предлагаме?

Сред наличните разцветки, десени и форми, бихте могли да изберете това, което най-силно и най-добре би подхождало на банята в дома ви, както и на коридора, в случай че желаете да сложите килимче и пред помещението. Във всички случаи ние ви гарантираме първокласно качество.

Всеки артикул се предлага с гаранция за оригинален произход, а наред с нея от нас ще получите и съдействие по време на избора и консултация, в случай че имате нужда от такава, докато пазарувате. Очакваме ви – не се колебайте да изберете предлаганите от нас килими за баня онлайн. Те са практични, красиви и меки! Нима има друго, което търсите?

Ако се чудите какво не й достига на вашата баня, за да изглежда не просто завършена, но наистина разкошна и достатъчно функционална, това, вероятно е красив и мек килим за баня! Макар не всички да използваме подобен аксесоар, трябва да признаем, че с него е по-лесно, по-красиво, но най-вече по-безопасно.

Напомняме на всички, които се колебаят дали да сложат килимче в банята, че там често, и дори почти винаги е мокро и хлъзгаво. Затова е много по-удачно да намалим риска от инциденти (особено при наличие на малки деца вкъщи) именно с този аксесоар.

В допълнение, съвременните дизайнери съветват за разчупване на дизайна на баните и тоалетните помещения, при липса на достатъчно средства и време, да се използват именно меките постелки тип килимче. Тези аксесоари могат от раз да променят атмосферата в помещението, а освен това вие ще спестите излишни средства за пребоядисване или цялостна подмяна на мебелите.

Затова и ние горещо ви съветваме още днес да се сдобиете с оригинален влагоустойчив килим, с каквато разполагат баните в луксозните и стилно обзаведени жилища. В нашата колекция ще намерите уникални предложения и то на невероятно достъпни цени.

По-конкретно, ние ви предлагаме едно цялостно решение за пода както в банята, така и в тоалетната. Дори във вашето жилище тези две функционални помещения да са поместени в една стая, отново можете да ползвате и двата аксесоара. Предоставяме ви изгодни комплекти, включващи висококачествен килим и WC постелка.

Двете са в един стил, като конкретния нюанс и дизайн можете да изберете, съобразявайки се с наличното обзавеждане в санитарното помещение на вашия дом. Комплектите пристигат в два вида размери според индивидуалните изисквания и квадратура на банята в жилището ви. По-големият вариант включва килим с размери 60/ 90см и WC постелка в размер 60/ 50см. По-малкият вариант съдържа килим с размери 50/ 80см и WC постелка: 50/ 40см.

Вземете първокласни килими за баня в комплект с постелката за тоалетна. Ще спестите пари, а и ще подобрите цялостната обстановка в помещението. Ние можем да ви предложим красива гама от цветове и дизайни. Наблягаме на класическите мотиви и нюанси, характерни за баните днес – пастелни цветове, морски оттенъци и стандартни - бежови, черно-бяло и сиви комбинации.

Имаме и няколко по-ексцентрични и оригинални варианти, ако държите на уникалната визия. Всички комплекти са изработени от висококачествени материи, издържащи на влагата и не допускащи образуването на мухъл. Килимите, освен това имат и специална латексова основа против хлъзгане. Именно тя ви позволява да обезопасите достатъчно добре санитарното помещение и да предотвратите вероятните инциденти.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ