Бойлер ЮНГА За кухня ЕМ 011

Производител: ДИПЛОМАТ
Код на продукт: ЮНГА За кухня ЕМ 011
Наличност: В наличност

Размер на кутията: 300/ 215/ 115мм.;

  • Мощност: 3500 W.;
  • Дебит: 1,5 - 3,2 л/мин.;
  • Макс. Загряване на водата: 55 С.;
  • Тегло: 1,40кг.;

Предназначен за директно загряване на вода в кухни, сервизи и сервизни помещения, и др. Д Вземете този проточен бойлер Юнга и се наслаждавайте на топлата вода – с него тя идва винаги навреме.

Удобни размери, лесен за монтаж, несвършващ дебит. Този бойлер е полезен уред, защото:

- ползва се само при нужда, т.е загрява само толкова вода, колкото ви трябва.;
- икономичен е, защото консумира ел. енергия само когато се ползва.;
- получавате уред с модерен елегантен дизайн и класически цвят, който се вписва във всеки интериор.;
- притежава компактни и удобни размери - не заема много място у дома.;
- с него спестявате време и пари, вода и енергия.;
- лесно и бързо се монтира.;


Гаранция: 2 години.;

Улеснете живота си, вземете проточен бойлер Юнга и затопляйте водата на момента. С него спестявате време, енергия и вода. Стилен и практичен аксесоар
Гарантираме високото качество!

Това е мястото, от което можете да закупите проточен бойлер Юнга на много изгодна цена. Този тип бойлери са изключително практични решения за жилищни кухни, а също и за сервизните помещения в обществени и бизнес сгради. Една Юнга ще ви позволи да си осигурите постоянно наличие на топла вода, без за целта да харчите излишни средства.

Предимства

Проточните бойлери Юнга намират огромно приложение в търговски обекти, офиси, заведения за обществено хранене, както и в много български домове. Те имат предимството да осигуряват топла вода винаги, когато е нужна. Не е необходимо да ги включвате предварително и да чакате водата да се затопли, за да измиете съдовете или за да се освежите.

Бойлерите Юнга са с много ниска цена, а освен това позволяват да се намали чувствително консумацията на електрическа енергия. Те не консумират електричество, когато не се използват, а в същото време предлагат несвършващ дебит на топла вода. Бойлерите Юнга осигуряват дебит от 1.5 до 3.2 литра вода на минута, което ги прави най-удобното и практично решение за всяко домакинство или бизнес помещение.

Компактно решение с огромни възможности

Проточните бойлери, като цяло са една от най-полезните за бита съвременни разработки. Това е един съвсем компактен битов уред, който обаче има огромни възможности. Малкото тяло на Юнгите улеснява значително тяхното монтиране и използване дори в много малки сервизни помещения. Жилищните кухни също могат да спестят допълнително пространство, осигурявайки си напълно независим източник на топла вода.

Ние ви предлагаме проточни бойлери, окомплектовани с всички, компоненти, необходими за техния монтаж. Поради малкия размер на тялото, всеки такъв бойлер се монтира лесно и бързо, а освен това се вписва перфектно към околната обстановка. Модерният и функционален дизайн на уреда ви позволява да запазите високия стил в интериора, без да правите компромис за сметка на удобството. С тези уреди практичното спокойно може да се съчетае с красивото.

Изгодна цена

Мебели за всеки ви дава възможност да закупите бойлер Юнга на невероятно ниска цена и то без да губите ценно време. Модерният натоварен потребител със сигурност ще оцени предимствата на онлайн пазаруването, част от които са бързият, лесен и удобен начин на пазаруване. Вече не е нужно да пътувате, да чакате на опашки и да се срещате с изнервени продавачи, за да закупите качествен и изгоден битов уред.

Нашият магазин ви позволява да закупите всичко необходимо за своя дом, офис или бизнес обект, независимо в коя точка на страната се намирате. Можете да разгледате спокойно у дома всички наши продукти, а при нужда да потърсите съвет или съдействие от нашите служители. Ние сме винаги на ваше разположение, за да ви помогнем да намерите нещата, които ще направят живота ви по-лесен, по-приятен и удобен.

102.00 лв.
К-во:
     
БАНКОВА СМЕТКА
    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ