ДОН АЛМАХАДОН

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Двулицев матрак Anatomic Visko
Достъпен лукс и комфорт. Твърдостта на ядрото е комбинирана перфектно с мекотата на мемори слоя, гар..
451.00 лв.
Двулицев матрак Eliocol
Матрак ELIOCOL е предназначен за виcок комфорт по време на сън, дължащо се на точковото адаптир..
381.00 лв.
Двулицев матрак Ergonomico
Матрак Ergonomico е изключително ергономичен и перфектно се напасва към спецификите на Вашето тяло. ..
291.00 лв.
Двулицев матрак Lanapur
Матрак Lanapur съдържа в състава си висококачествения материал Eliocel с клетъчна структура предлага..
322.00 лв.
Двулицев матрак Naturtea
Матрак Naturtea e перфектна комбинация от Eliocel и Memory материали предлагащ здравословна и освежи..
566.00 лв.
Двулицев матрак Ortopedical Merino
Матрак Orthopedical Merino е изработен от високотехнологични съвременни материали.Неговата вътрешнос..
423.00 лв.
Двулицев матрак Termal Visco
Този матрак предоставя отличен комфорт, благодарение на превъзходното качество на материалите, произ..
647.00 лв.
Двулицев матрак Viscoelastic
Матрак Viscoelastic-pur притежава структура от отворени клетки и термочувствителна мемори пяна,осигу..
497.00 лв.
Двулицев матрак Viscoflower
Матрак Viscoflower Ви предлага уникално постоянно разпределение на натиска, което има благоприятен ..
585.00 лв.
Двулицев матрак ViscoPlus
Матрака Viscoplus е създаден с цел да задоволи и най- прeтенциозните клиенти благодарение на най- но..
634.00 лв.
Подматрачна рамка Somiere Simple
Сглобяемата подматрачна рамка се предлага в специално разработена компактна опаковка, разглобен..
78.00 лв.
Топер Eliocel
Топер ELIOCEL е с мозаична структура с прави, обли и вертикални линии, с цел да осигури правилн..
213.00 лв.
Топер Memory Foam
Когато искате по-висок матрак или желаете да придобиете предимствата на MEMORY слой с минимални инве..
284.00 лв.

Don Almohadón е запазена търговска марка на испанския производител от висок клас на матраци, възглавници, протектори за матраци, топери и други аксесоари за здравословен сън. Съчетавайки най-модерните технологии в производството, с традициите на топла Испания, те създадоха за Вас новата си колекция за висок комфорт по време на сън.

Всички продукти на Don Almohadón се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологично чисти и безвредни материали, отговарящи на най-новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз.

Колекцията им матраци съчетава качествата на високотехнологични съвременни материали – като мемори пяна и елиосел, и са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи. Поради специалните съставки във вътрешността си, не се влияят от теглото на човека и не се деформират. Антиалергични, с точково адаптиране, осигуряващо равномерен натиск във всяка една част на тялото. Всички матраци от каталога на Don Almohadón са с гаранция за качество от 8 години.

Възглавниците Don Almohadon са чудесен избор за спокоен и здравословен сън. Предлагат се възглавници с мемори пяна, класически възглавници за сън от полиестер и латекс, както и специализирани възглавници за почивка.

Don Almohadón предлага пълна гама от продукти за комфортна, здравословна и естествена релаксация – тапицирани бази, протектори, подматрачни рамки и продукти за деца. Сред иновативните решения, които са патент на марката, са перяща и дишаща Memory пяна, която е внедрена в два модела възглавници и един модел топер.

В този раздел е представена цялата ни колекция матраци Дон Алмохадон - Испания и ви гарантираме, че изборът е напълно достатъчен да задоволи всяко потребителско търсене, а самите изделия – способни да отговорят на дори най-високите изисквания. Предлагаме ви голямо разнообразие от матраци, притежаващи всички задължителни днес характеристики и свойства.

Съвременният човек обръща все по-голямо внимание на аксесоарите за сън и почивка – от матраците и подматрачните рамки до възглавниците и спалното бельо. Всеки детайл има огромно значение за качеството на съня и ползата от почивката. Едва ли е нужно да казваме, че неудобното легло причинява не само моментно или временно неудобство, но може да се отрази пагубно на общото ви здравословно състояние, както и на всеки аспект от вашия живот.

Защо именно Дон Алмохадон?

Причините да изберете именно изделията за сън на Don Almohodon не са никак малко. На първо място, това е производител, който постоянно внедрява последните иновации в своето производство, с цел да предложи на своите клиенти по света най-високото качество, максимален комфорт, здравословна среда и усещане за лукс.

Не бива да пренебрегваме и цените. Въпреки високата класа на материали и изработка, матраци Дон Алмохадон се предлагат на много изгодни цени, включително най-функционалните изработки, за чието производство са използвани материали, плод на последните научни открития. Сред новаторските разработки, които са патент на испанската марка се нарежда и специално разработената перяща се и дишаща мемори пяна.

Ортопедични свойства

Ако се събуждате уморени, схванати и с болки в гръбнака и крайниците, то определено трябва да помислите на смяна на стария матрак. Последните проучвания сочат, че най-честата причина за деформации, травми, възпаления и заболявания на опорно-двигателния апарат е именно неудобното легло. От позицията, в която тялото си почива и от разпределението на тежестта по повърхността на матрака зависи в голяма степен дали ще се събуждате отпочинали и бодри или ще изпитвате болка при всяко движение през деня.

Голяма част от представените в този раздел матраци Дон Алмохадон притежават отлични ортопедични и анатомични свойства. Специално разработената от компанията мемори пяна притежава уникалната способност да разпределя равномерно точките на натиск по цялата повърхност, независимо от теглото. Характерно за тях е точковото адаптиране, благодарение на което натискът във всяка част от тялото е равномерно разпределен, за да се избегне излишното напрежение.

Антибактериалните и антиакарни свойства на матраци Дон Алмохадон също не бива да бъдат пренебрегвани. Болестотворните микроорганизми, като акари, плесени и гъбички виреят безпроблемно в спалните постелки и матраците от старата генерация. Испанската марка Don Almahadon се е погрижила за пълната ви безопасност, разработвайки специални, проветряващи се хипоалергенни материи, в които микробите нямат никакъв шанс за оцеляване.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ