ДОН АЛМАХАДОН

Показване:
Подреждане по:

Don Almohadón е запазена търговска марка на испанския производител от висок клас на матраци, възглавници, протектори за матраци, топери и други аксесоари за здравословен сън. Съчетавайки най-модерните технологии в производството, с традициите на топла Испания, те създадоха за Вас новата си колекция за висок комфорт по време на сън.

Всички продукти на Don Almohadón се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологично чисти и безвредни материали, отговарящи на най-новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз.

Колекцията им матраци съчетава качествата на високотехнологични съвременни материали – като мемори пяна и елиосел, и са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи. Поради специалните съставки във вътрешността си, не се влияят от теглото на човека и не се деформират. Антиалергични, с точково адаптиране, осигуряващо равномерен натиск във всяка една част на тялото. Всички матраци от каталога на Don Almohadón са с гаранция за качество от 8 години.

Възглавниците Don Almohadon са чудесен избор за спокоен и здравословен сън. Предлагат се възглавници с мемори пяна, класически възглавници за сън от полиестер и латекс, както и специализирани възглавници за почивка.

Don Almohadón предлага пълна гама от продукти за комфортна, здравословна и естествена релаксация – тапицирани бази, протектори, подматрачни рамки и продукти за деца. Сред иновативните решения, които са патент на марката, са перяща и дишаща Memory пяна, която е внедрена в два модела възглавници и един модел топер.

В този раздел е представена цялата ни колекция матраци Дон Алмохадон - Испания и ви гарантираме, че изборът е напълно достатъчен да задоволи всяко потребителско търсене, а самите изделия – способни да отговорят на дори най-високите изисквания. Предлагаме ви голямо разнообразие от матраци, притежаващи всички задължителни днес характеристики и свойства.

Съвременният човек обръща все по-голямо внимание на аксесоарите за сън и почивка – от матраците и подматрачните рамки до възглавниците и спалното бельо. Всеки детайл има огромно значение за качеството на съня и ползата от почивката. Едва ли е нужно да казваме, че неудобното легло причинява не само моментно или временно неудобство, но може да се отрази пагубно на общото ви здравословно състояние, както и на всеки аспект от вашия живот.

Защо именно Дон Алмохадон?

Причините да изберете именно изделията за сън на Don Almohodon не са никак малко. На първо място, това е производител, който постоянно внедрява последните иновации в своето производство, с цел да предложи на своите клиенти по света най-високото качество, максимален комфорт, здравословна среда и усещане за лукс.

Не бива да пренебрегваме и цените. Въпреки високата класа на материали и изработка, матраци Дон Алмохадон се предлагат на много изгодни цени, включително най-функционалните изработки, за чието производство са използвани материали, плод на последните научни открития. Сред новаторските разработки, които са патент на испанската марка се нарежда и специално разработената перяща се и дишаща мемори пяна.

Ортопедични свойства

Ако се събуждате уморени, схванати и с болки в гръбнака и крайниците, то определено трябва да помислите на смяна на стария матрак. Последните проучвания сочат, че най-честата причина за деформации, травми, възпаления и заболявания на опорно-двигателния апарат е именно неудобното легло. От позицията, в която тялото си почива и от разпределението на тежестта по повърхността на матрака зависи в голяма степен дали ще се събуждате отпочинали и бодри или ще изпитвате болка при всяко движение през деня.

Голяма част от представените в този раздел матраци Дон Алмохадон притежават отлични ортопедични и анатомични свойства. Специално разработената от компанията мемори пяна притежава уникалната способност да разпределя равномерно точките на натиск по цялата повърхност, независимо от теглото. Характерно за тях е точковото адаптиране, благодарение на което натискът във всяка част от тялото е равномерно разпределен, за да се избегне излишното напрежение.

Антибактериалните и антиакарни свойства на матраци Дон Алмохадон също не бива да бъдат пренебрегвани. Болестотворните микроорганизми, като акари, плесени и гъбички виреят безпроблемно в спалните постелки и матраците от старата генерация. Испанската марка Don Almahadon се е погрижила за пълната ви безопасност, разработвайки специални, проветряващи се хипоалергенни материи, в които микробите нямат никакъв шанс за оцеляване.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ