Фото картини пана

Фото картини

Декорацията за интериор е категория, в която стенните покрития заемат особена позиция. Те променят до неузнаваемост не само атмосферата, но и притежават магическото свойство оптически да уголемяват или стесняват квадратните метри в пространството. Сред тях са добре познатите ни PVC панели, пищните фототапети, стикери, декоративните табелки, рамки за снимки, 3D надписи, фото картини, пана, цифри, фигурки, часовници и всичко останало, което се решим да поставим върху стената.

Внимание! Опасност за мрачното ви настроение 

Възможните комбинации от цветове, форми и сюжети за стена са почти неизчерпаеми. Мебели За Всеки предлага още един красив и ефектен, но много по-лесен начин за декорацията й, специално за потребителите, възпрепятствани да проявят творчество поради натоварения си график. 

Прекрасните фото картини с наситени и въздействащи багри и удивително реалистичен рисунък могат да постигнат истинско чудо с интериора ви. Те са свеж и ярък акцент, който е достатъчен за единична стена и дори за декоративен мотив на цялото помещение. Каталогът ни предлага избор между красиви фотографии с висока резолюция и почти нереални ефекти,  прекрасни пейзажи с акварел и маслени бои, както и дигитално манипулирани графични рисунки. 

Не на белите и едноцветни стени 

Селекцията картини пана може да ви зареди с повече цвят, отколкото ви е необходимо, но в същото време, те внасят ударна доза елегантност в интериора. Подберете най-подходящата композиция спрямо основните цветове или пък техен сполучлив контраст! Можете да избирате сред достатъчно разнообразие от нюанси, които да разгледате публикувани в примерен интериорен модел. 

Уникалните макро снимки на нежни бели орхидеи, розово-златисто пролетно цветче и пищно цвете в златиста охра са далеч от романтичното винтидж излъчване. Те създават пищен акцент, както и изображенията на разцъфнало пролетно дърво, яркозелена гора, плажните пейзажи и водопади.

Любителите на по-деликатното изкуство може би ще се ориентират към акварелните и маслени рисунки и принтовете, постигнали подобен ефект. Изображенията са толкова майсторски отпечатани, че изглеждат като оригинални картини. Пейзажите с препускащи породисти коне, двойка лебеди, маргарити, лилиум, красиви дестинации и рустикални мотиви носят символика. Уникалната фото картина пано е подходящ елемент за дома или подобно значимо пространство.

Уникална технология на печат

Фото картините дължат въздействащите си цветове на специална техника, която става все по-популярна. Принтът върху канава представлява широкоформатно цифрово възпроизвеждане на изображение директно върху платното, с помощта на специален уред и висококачествени мастила. За момента не съществува по-сполучливо пресъздаване на всеки подтон и нюанс, отколкото тази модерна технология.

Моделите картини пано в каталога се създават върху канава в искрящо бял цвят от естествен памук. За обтягането й е предвидена рамка от масивна дървесина със система за последващо изпъване на платното, което предотвратява оформянето на “джоб“. Неслучайно едни от най-известните маслени картини са рисувани директно върху канава – принтът се отличава с невероятно реалистични изображения и искрящи наситени цветове. 

Лесен монтаж и устойчивост

Фото картината се състои от едно или повече пана, изготвени по описаният начин. В композициите от няколко плоскости, които са с различни размери, за постигане на определен визуален ефект. Монтажът им става с помощта на специални приспособления, а правилното оформяне на картината изисква всяко от тях да е прикрепено през 2 см. разстояние от съседното пано. 

Изберете необходимият ви размер и форма, и поръчайте уникалната си декоративна композиция на много изгодна цена! Тя ще освежава интериорът ви наистина дълго време. Поддръжката й изисква единствено обезпрашаване със суха или влажна мека кърпа, а цветовете й не избеляват от силни UV лъчи, нито при контакт с вода.

Няма добавени продукти в тази категория.

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ