Тапицирана пейка с ракла

Производител: МЕБЕЛИ ЗА ВСЕКИ
Код на продукт: Модел 0016
Наличност: В наличност

Размери: 130 / 55 / 75см;
Цена с Жакард - 119лв.
Цена с Еко кожа - 139лв.
Дамаска: Жакард.; Еко кожа.;
Срок на изработка – 14 дни;

Изборът на мека мебел за дома е сложен процес, в който съвременният претенциозен потребител, най-често се стреми да съчетае изискването си за перфектно качество си с желанието да изгради уникален дизайн. За отличното качество, е ясно, че съответните мебели трябва на първо място, да са изработени от първокласни материали и самата изработка –машинна или ръчна – да е внимателна и прецизна. Но когато говорим за уникален дизайн, факторът оригиналност може да не е толкова лесен за откриване, та дори и съвременният пазар за мека мебел да е пълен с всякакви предложения за мека мебел.

Оригинален, например, би бил вашият интериор у дома, ако замените стандартния диван с пейка с ракла. Подобно решение е не просто интересно, но и практично, защото наличието на ракла ще ви осигури допълнително място за съхранение на лични вещи, а защо не и за прибиране на онези неща, които мразите да ви се изпречкват пред погледа в изискания хол или комфортната всекидневна.

Нашето страхотно предложение за пейка с ракла, освен това, изцяло отговаря и на потребителското изискване за високо качество. Механизмът е класически и прецизно изработен, за да ви улесни изцяло в употребата и поддръжката на тази мебел. От друга страна, ние ви даваме свобода на избор относно тапицерията именно с идеята да ви предоставим шанса сами да персонализирате визията на помещението, което обзавеждате. Поръчвайки тази уникална пейка с ракла при нас, вие можете да избирате между два вида тапицерия: еко кожа и жакард. И в двата случая ви предлагаме вариант в ярко оранжево за повече настроение и весела нотка в атмосферата.

Нашата страхотна пейка с ракла в оранжево пристига с класически размери за малък диван или канапе: 130 / 55 / 75см. След уточняване на детайлите по поръчката, ние ще бъдем готови с изготвянето на продукти в рамките на две седмици.

119.00 лв.
К-во:
     
БАНКОВА СМЕТКА
    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ