ДИПЛОМАТ

Показване:
Подреждане по:

Уредите за бита на марката Diplomat са добре познати на българския потребител. Те изпъкват с модерна визия и голям брой функции и намират огромно приложение в живота на съвременния човек. Тази марка е собственост на българската компания Дипломат Корпорейшън ООД, зад която стои амбициозен екип, решен да предложи богат асортимент от модерни, функционални, енергоспестяващи и удобни за работа уреди.

По наше мнение, целта е постигната, поради което сме избрали да представим на своите потребители голяма част от продуктовата гама на марката в своя магазин. ‘’Мебели за всеки’’ се стреми да предложи всичко необходимо за дома и бита, а това налага да включим в продуктовия си каталог и най-качествените и изгодни битови уреди – тези на марката Дипломат.

Какво ще откриете в този раздел?

В тази категория имате възможност да разгледате целия асортимент от уреди за бита на марката Diplomat, които предлагаме. Те са подбрани така, че да покрият нуждите на всяко домакинство, а също и финансовите възможности на различните групи потребители. Ние ви предлагаме висококачествени изделия на много изгодни цени, които можете да закупите по най-удобния днес начин – чрез лесна и бърза онлайн поръчка.

Тук ще откриете:

Абсорбатори

Огромното разнообразие от абсорбатори със сигурност ще ви хареса, защото то ви дава възможност да избирате, а по този начин и да намерите най-подходящия за вашите нужди уред. С много съвременна визия и голям брой полезни функции, предлаганите от нас абсорбатори на утвърдената българска марка ще подобрят значително атмосферата не само в кухнята, но и в цялото ви жилище.

Бойлери

Бойлерът е сред най-важните уреди за едно домакинство. От него се очаква да осигури постоянно наличие на топла вода при минимален разход на електроенергия. Ние ви предлагаме богат избор от  енергоспестяващи бойлери Дипломат за хоризонтален и вертикален монтаж, които имат много модерен облик и голям брой възможности за контрол и управление. С различен капацитет и начин на работа, изделията на този производител са нещо, от което обезателно трябва да се възползвате.

Отоплителни уреди

Марката Diplomat се е превърнала в символ на топлина и уют, благодарение на широката си гама от електрически отоплителни уреди и такива на твърдо гориво. Камините на компанията са едни от най-предпочитаните поради големия си капацитет на работа. Те са идеалното решение не само за малкия дом, но и за жилища с по-голяма площ, като еднофамилни къщи, вили и цели етажи от сгради. Тези отоплители ви позволяват да се радвате на естествена топлина, която се запазва дълго като постоянни стойности. Изгодните им цени са още една причина да се възползвате от тяхното присъствие в нашия магазин.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ