ДИЗАЙН ГРУП

Показване:
Подреждане по:
„Дизайнгруп” ООД е компания за директен внос на висококачествени мебели за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, ресторанти, клубове, апартаментни комплекси,плажове,градини и домове. (Асортиментът им включва: столове,бар-столове, стойки, плотове, маси, дивани и фотьойли, шезлонги и чадъри.)
Продуктите им са въплъщение на стремежа към съвършената комбинация между удобство, качество, дизайн и иновативност. В отговор на очакванията и на най-взискателния вкус, екипът на “Дизайн Груп”, освен с експертни знания, впечатлява  и със силно развития си усет за красивото. 
Поддържат богато разнообразие от модели, в големи складови наличности, улеснявващи избора, бързината и точността на покупките. 

Това е разделът, посветен на марката Дизайн груп – компания, предлагаща модерни, качествени и функционални мебели за вътрешно и външно обзавеждане. Изделията, които сме подбрали да предложим на своите клиенти се отличават от масово предлаганите на българския пазар мебели основно с оригиналния си иновативен дизайн. Ако търсите различни като стил и визия мебели, то определено сте попаднали на правилното място.

В тази категория ще откриете:

Трапезни столове

Голяма част от асортимента на Design group се състои от трапезни столове. Различни като материал, дизайн, конструкция и изпълнение, те са еднакво удобни и подходящи за обзавеждане на жилищни помещения – столова, кухня и трапезария, както и на обществени заведения за хранене – ресторанти на закрито и открито, хотелски комплекси и др.

Характерна за трапезните столове на този бранд е меката тапицерия на седалка и облегалка. Що се касае до комфорт, столовете на Дизайн груп предлагат 100% удобство, а заедно с това и възможност за безпроблемно почистване и поддържане в безупречно състояние. Цените на столовете за трапезария са не по-малко атрактивни от техния дизайн. Ако искате да спестите средства при обзавеждане на столовата, то разделът ви дава тази възможност.

Трапезни маси

Масата е вероятно най-важната мебел в един дом, защото сплотява семейството и създава подходяща атмосфера при посрещане на гости. В тази категория ще намерите отлични предложения под формата на трапезни маси, различаващи се като големина, дизайнерска линия и форма.

За направата на масите за хранене е използван дървен масив, осигуряващ допълнителна здравина, стабилност и дългосрочно използване. Някои от моделите разполагат с допълнителни декоративни орнаменти като темпериран стъклен плот, улесняващ почистването на масата максимално.

Бар столове и табуретки

Обзавеждането на един бар не е лесна задача, поради наличието на голям брой фактори, затрудняващи изпълнението на интериорната декорация. Бар столовете и табуретките на Дизайн груп са напълно съвместими с всеки интериор при заведенията от този тип, независимо от площ, брой места и визия на помещението. Ако искате да предложите максимален комфорт на своите клиенти, то моделите от този раздел ви позволяват да го направите.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ