Комплекти детски стаи за момичета и момчета

Подреждане по:
детски стаи цени на топ цени

Мебели За Всеки ви дава възможност да създадете най-хубавите детски стаи за най-любимите си същества на света. Комплектите са напълно готово решение, подбрани съобразно високите потребителски критерии. Стандартните модули включват едно, а в някои случаи и две легла за матрак, нощно шкафче, бюро и гардеробче, които са налични в допълнен и декориран вариант.

С какво ще зарадваме родители и деца?

Обзавеждането на детски стаи за момичета и момчета никога не е било толкова лесно и приятно, колкото е днес в условията на развито мебелно производство. Мебелните къщи майсторят истинска феерия от цветове, форми и декоративни елементи, така че почти всяко детско кътче вече изглежда като материализирана сцена от приказките. Малчуганите са щастливи, а родителите им тайно установяват, че самите те се заглеждат с интерес по прекрасните композиции.

Каталогът ни разполага с изключително оригинални готови комплекти, добавящи етажерки с рафтчета и повдигащ механизъм, ракла, скрин, по-просторен двукрилен или трикрилен гардероб, както и легло с вградени чекмеджета за принадлежностите на малчуганите.

Всички модерни детски стаи от нашата колекция са на изгодни цени и представляват висококачествена изработка от ПДЧ и ЛПДЧ (ламинирана дървесина). Налични са както в цветове на естествен дървесен масив, така и в свежи ярки цветове. Детското обзавеждане не включва включени матрак, декоративни елементи, дамаски, килими и завеси. От някои модели е изключена и подматрачната рамка.

Идеалното решение за семейства с две деца

При необходимост от две легълца, много функционално и елегантно решение е ъгловата комбинация от двойка единични легла. Между тях е разположена мебел за съхранение на спално бельо и други лични вещи. Друг практичен и елегантен вариант е отделянето на спалните зони с мебелна композиция. Прекрасният комплект Уенди в дървесен, оранжев и жълт нюанс обособява лична територия на всяко дете чрез гардероб, етажерка и работен плот - бюро.

Обзавеждането на детски стаи за момче и момиче с легло тип “сандвич“ е прекрасен избор, който спестява ценно пространство в стаята. Комплектът е на изключително изгодна цена. Класическият модул за двойка малчугани с двуетажно легло и стълбичка, също се среща сред предложенията, в прекрасни нюанси на бяло, слънчево жълто и зелено (комплект Мони).

Атрактивни композиции със стълба

Интериорните ни експерти са наясно, че почти всяко дете иска да обитава пространство с харесвани от него приказни герои. Специално за малчуганите сме подбрали майсторски композиции – детски стаи за момичета на достъпна цена от известни производители. Изработени са като неделим модул, обединяващ двойка легла със стълбичка, чиито стъпала са също и функционални етажерки / чекмеджета. Модулът включва гардероб и работен плот за бюро.

Ако домът ви е с ограничено пространство, а искате децата ви да получат своят собствен приказен кът, нашите евтини детски стаи са оптималното решение. Срещу изключително достъпни цени ще имате възможност да получите организирано място за спане, гардероб, етажерки и чекмеджета за дрехи, аксесоари, бебешки принадлежности и играчки.

Конструкцията се среща с леки изменения в дизайна, но компактните й размери са факт при всички производители (комплект Литъл, Мелман, Пампи). Децата ще ви възприемат този тип мебелировка като луксозен частен мезонет и ще бъдат безкрайно въодушевени от новата си стая. Тя гарантира и пълната им безопасност - широките масивни стъпала с вградени отделения за вещи изключват всяка възможност от падане и нараняване.

Този тип композиция често се предлага с включени самозалепващи се стикери. Съчетани с искрящите свежи цветове на мебелите, те създават елегантно детско кътче, което можете да украсите допълнително по свой вкус. Детско обзавеждане Мими, предлагана заедно с допълнителна къща за играчки например, ще бъде подобаващо оценена от вашите малки принцеси.

Обзавеждането с двойка легла, солидна стълба и вградени в цялата структура мебели е чудесен вариант за интериор на модерна детска градина. Във всяко кътче на помещението би могъл да се позиционира подобен модул, оставяйки достатъчно пространство за игри и забавления.

Принт или стикери

Детската стая по правило е богато украсена. Често тя е комбинация от лично творчество и продукт от производител. Сред чудесните детски стаи за момичета, предлагани на атрактивни цени в каталога ни, се откроява обзавеждането с придружаващ комплект стикери, както и конструкция с ефектен цветен принт върху мебелите (модул Сити).

Изберете най-подходящите готови детски стаи сред морето от нюанси, мотиви и орнаменти, за да постигнете хармония в интериора. Това автоматично ще се отрази на детското настроение и ще мотивира малките да се занимават самостоятелно в стаята си. Това означава повече свободно време за самите вас.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ