ГЕНОМАКС

Показване:
Подреждане по:

Фирма ГЕНОМАКС ООД е лидер в производството на подматрачни рамки под търговската марка „РосМари". Марката "РосМари" е позната на българския пазар от години, утвърдена сред потребителите като символ на гъвкавост в предлагането и стремеж към задоволяване на изискванията на клиентите търсещи качествен продукт на добра цена. Произвежданите от Геномакс подматрачни рамки, разполагат със сертификат за европейски дизайн No:001034912/ 02.02.2009, за промишлен дизайн No: 6823/24.09.2008 и сертификат за съответствие No:11П/27.10.2011.

Това е разделът, посветен на престижната родна марка Геномакс. Тя създава огромна продуктова гама от мебели и обзавеждане за дома, което позволява на всяко домакинство да обзаведе своя нов или реновиран дом изцяло с продуктите на тази марка. Това, което отличава мебели Геномакс от всичко останало, предлагано на пазара е перфектното съчетание между класически дизайн и модерни технологии на производство.

Тук ще намерите всичко необходимо за дома – от кухненското обзавеждане до мебели за спалнята, хола и детската стая. Това, с което категорията със сигурност ще ви впечатли са изгодните цени на подбраните от нас изделия. Вече не е необходимо да заделяте огромен бюджет, за да обзаведете дома си с красиви и практични мебели. Българската мебелна къща Genomax ви позволява да постигнете невероятен уют и да покажете висок стил при обзавеждането на всяко кътче в дома си.

Какво предлага Геномакс?

Асортиментът от мебели и обзавеждане за дома на тази родна мебелна компания е толкова голям, че трудно бихме могли да посочим помещение, за чието перфектно обзавеждане този производител да не се е погрижил. Тук ще откриете изделия с уникално излъчване, съчетаващи класическа визия и безупречна практичност. Ако можем да посочим мебелна фирма, която да обръща толкова внимание на детайла и удобството при използване на нейните продукти, то това определено ще бъде марката Genomax.

Тук ще откриете:

Мебели за кухня

От красиви и функционални кухненски шкафове до цели кухни – утвърдената мебелна къща може да ви помогне да обзаведете кухнята в дома си по най-оригинален начин и в същото време да си създадете максимално удобство. Кухненските мебели на марката са изработени по модерна технология от най-качествените съвременни материали. В раздела ще намерите чудесни кухненски мивки, съвместими с шкафовете за мивка на марката. Кухненските Геномакс мебели съчетават изящество с невероятна практичност.

Легла

Единични, двойни и ъглови, леглата на престижната мебелна компания са подходящи за големи и малки жилища, а ниската им цена и изискан дизайн ги прави предпочитано обзавеждане за хотели, къщи за гости, хижи, общежития и детски градини. Детските легла на този производител са здрави, стабилни и изключително удобни. Можете да изберете удобно двуетажно легло за стаята на децата си или да заложите на стандартно решение. Изборът е ваш, а цените – невероятно изгодни.

Сред материалите, от които са изработени леглата на Геномакс изпъкват масивите, които са не само стабилни и устойчиви на интензивно натоварване, но и успяват да внесат допълнителна топлина и уют в спалнята. Като производител на подматрачни рамки, компанията се старае да предложи всичко, което ще направи едно легло не само много функционално, но и максимално удобно за една пълноценна възстановяваща почивка.

Корпусна мебел

Гардероби, шкафове, детски бюра – все неща от първа необходимост, без които един дом не само ще изглежда недовършен, но и няма да може да предложи така важното удобство на своите обитатели. Мебелите на Геномакс са съвършени не само със своята безупречна визия, но и с невероятната си практичност и ергономичен дизайн.

Те са проектирани така, че да помогнат за оптималното използване на оскъдната жилищна площ. Гардеробите и шкафовете на този производител са също удачно решение за просторни еднофамилни къщи и вили, в които търсеният ефект е топло и приятно излъчване. Здрави, устойчиви и мултифункционални – мебелите от тази категория ще ви помогнат да постигнете желания синхрон в обзавеждането с минимални средства и усилия.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ