Интериорна врата Advanced RW

Производител: ЕВРОСТИЛ
Код на продукт: Advanced RW
Наличност: Изработка до 45 календарни дни
Височина - 2000мм
Ширина - 670, 770 или 870мм
Каса - 80 или 100мм
Покритие - Декоративно фолио/ Цвят - Снежен дъб, Дъб Оксфорд, Черен Дъб (срок на изработка от 7 до 10 календарни дни): цена 260лв.
Покритие - Декоративно фолио/ Цвят - Полски дъб, Бяло фолио 9010 (срок на изработка 30 календарни дни): цена 285лв.
Покритие - Структурно покритие/ Цвят - Arctic, Tenero, Rosario Walnut (срок на изработка от 7 до 10 календарни дни): цена 295лв.
Покритие - Alkor/ Цвят - Melinga White, Melinga Capuccino, Melinga Pamplona (срок на изработка от 7 до 10  календарни дни): цена 335лв.
Покритие - Alkor/ Цвят - Melinga Brown, Melinga Grey (срок на изработка 30 календарни дни): цена 400лв.
Покритие - Боя мат/ Цвят пo RAL (срок на изработка 45 календарни дни): цена 470лв.
Интериорните врати изработени от МДФ, серия Advanced се изпълнява в различни варианти на остъкляване, които са вградени в крилото в най-различни варианти и форми. Остъклените интериорни врати, които предлагаме, предполагат много възможности и удобства.Няма ограничение за формата на стъклените елементи и мястото им върху вратата. Всички модели врати от серията могат да бъдат изпълнени с каса от Блокборд 40мм. дебелина, с изключени на покритие декоративно фолио. При желание на клиента предлагаме опция на изпълнение със скрити панти за безфалцовите врати и магнитна брава, която позволява затварянето на вратата без използване на дръжката, просто с едно побутване. Отъклените врати са елегантен и стилен избор за вашите помещения. Серия Advanced е подходяща за обекти, в които е необходимо да се даде свобода на светлината да прониква от едно помещение в друго.

 
260.00 лв.
К-во:
     
БАНКОВА СМЕТКА
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 25.57 лв. на месец

    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ