БИТТЕЛ

Показване:
Подреждане по:

Биттел е водеща българска компания, утвърдила своите позиции в областта на международната търговия – внос и износ, търговия на едро и дребно и интернет търговията. Основният продуктов асортимент включва: климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, IT продукти, мебели за дома и обзавеждане за офис, канцеларски материали и ученически пособия.

Тази категория е посветена марката Биттел. С нейното създаване целим да улесним своите клиенти в намирането на качествени и функционални мебели и уреди за дома. Компанията Биттел ЕООД създава огромно разнообразие от продукти, залагайки на иновативните производствени технологии и най- вече на качествените материали.

Това, с което изделията на този производител се отличават е модерният им дизайн и висока функционалност. Те не само ще допълнят облика на вашия дом, но и ще улеснят невероятно много вашето ежедневие. Продукцията на Bittel намира приложение не само в жилищното обзавеждане, но и в обзавеждането на офиси и увеселителни заведения.

Тук ще откриете:

Богата гама от столове

Столовете са важна част от мебелировката в едно помещение, Те трябва да бъдат достатъчно красиви като изработка и в същото време да осигурят максимално удобство на хората, които ги използват. Биттел ви предлага огромно разнообразие от столове. Трапезни, посетителски, офис и бар модели ще ви помогнат да настаните своите гости и да им предложите едно невероятно усещане за лукс и комфорт. Дали гостите ще бъдат ваши близки приятели или посетители във вашето заведение, фризьорски салон или лекарски кабинет – няма значение. Усещането ще бъде еднакво приятно.

Мека мебел

Меката мебел на този производител създава уют и финес във всяко помещение. Холни гарнитури, дивани, фотьойли, табуретки – все неща, от които не само интериорът, но и вие самите се нуждаете. Bittel има за цел да ви предложи възможност за пълен релакс, създавайки мека мебел, която обгръща приятно и ви позволява да се насладите на приятната обстановка. Меките кожени тапицерии са отличителен знак на тази компания, който потребителите, търсещи практични решения ценят много високо.

Метални гардероби и шкафове

Металните гардероби и шкафове на Биттел са перфектното решение за промишлени предприятия, цехове, училища и административни сгради. Техният модерен и функционален дизайн създава всички предпоставки за приятна атмосфера в съблекални, чакални и други места, където е необходимо да се осигури неприкосновеност на личните вещи. Изработени от най-качествени материали, металните гардероби и шкафове на марката ще запазят безупречното си състояние дори след дълги години интензивна употреба.

Спални

Идеално решение за жилищни спални и хотелски комплекси, спалните на този производител се отличават от всичко, предлагано на родния пазар. Модерният им дизайн е съчетан перфектно с висока функционалност, а това води до един безупречен краен резултат. Ако търсите възможност да създадете неповторим стил в спалнята и да си гарантирате комфорт по време на сън, то леглата и спалните на Bittel са най-доброто решение.

Холни и трапезни маси

Масата, около която ще се събере вашето семейство и на която ще посрещнете любимите си гости трябва да създава приятно настроение както с изисканата си визия, така и със своята функционалност. Холните масички и трапезните маси от тази категория покриват всички тези изисквания и надхвърлят дори най-смелите очаквания. При тях особено осезаемо присъстват стъклото, металните орнаменти и дървото. Всеки модел е способен да преобрази напълно дори най-скучния хол или трапезария.

Соларни панели и инверторни климатици

Цената на електрическата енергия кара все повече собственици на жилища или бизнес помещения да търсят изгодна алтернатива, с която да си осигурят оптимални условия на живот, без за целта да търпят огромни финансови загуби. Биттел създава високотехнологични практични решения под формата на климатични и соларни инсталации с огромно приложение в съвременния живот. Използвайки последните иновации при високите технологии, тази компания създава модерни и практични уреди за бита.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ