Вани за баня

Подреждане по:
вана за баня на изгодна цена

В Мебели За Всеки ще откриете всички елементи и аксесоари на модерната съвременна баня. Сред предложенията ни изпъкват луксозните вани за бани на изгодна цена, осъществяващи хидромасаж чрез насочена струя под налягане.

Ваните за хидромасаж са добър повод да поставите началото на самостоятелните СПА процедури у дома, способни да ви донесат действителен благотворен ефект. Освен за релаксация, те се използват и с лечебна цел. От което и свойство на ваните да се нуждаете, можете да си го осигурите на изключително изгодна цена.

Български продукт за подводен масаж

Нашите хидромасажни вани са на конкурентни цени и дело на лидера в производството на  акрилно и PVC оборудване за баня Викард. Каталогът ни предлага правоъгълни, овални, бъбрековидни и ъглови модели с различен размер, водовместимост и брой вградени дюзи.

Тези отвори, наричани още джет дюзи, представляват малки, а понякога и по-широки отвори по стените и пода, които впръскват водна струя или топъл въздух във ваната. Всъщност, това е и най-опростеното обяснение на хидромасаж и аеромасажа.

Моделите с марка Викард са висококачествен продукт от акрил. Устойчивостта и топлоизолационните свойства на акрила го превръщат в любим материал за изработка на вани за баня от всякакъв тип. Материалът поддържа водата приятно затоплена в продължение на дълго време - допълнително предимство при всяка СПА процедура.

Структура и функции

Масажната вана за баня, каквато ще ви предложим на атрактивни цени има специфична структури и функции. Продуктите ни са с много здрава метална конструкция. Оборудвани са с нивелационни крака, челен панел, хидромасажна помпа, хидромасажна и аеромасажна система, автоматичен сифон и преливник.

Всяка вана разполага с опция за монтиране на страничен панел, възглавница, подводно осветление в четири цвята и смесителни батерии, някои от които с функция мини водопад. Усъвършенстваните модели на марката предлагат 6 големи и 4 по-малки дюзи за воден масаж, както и 8-10 отвора за аеромасаж. Функциите се контролират по пневматичен или електронен път.

Електронното управление предлага всички възможни предимства на хидромасажната вана -  инсталация на подводно LED осветление, инжектиране на медицински озон (озонотерапия), вградена система за самодезинфекция, нагревател за вода и радио.

Навигацията се осъществява с електронен дисплей, монтиран в страничната рамка на ваната. Тя е лесна за експлоатация и можете да я координирате, без да излизате от водата. За повече удобство се препоръчва монтирането на възглавница, което става по два начина - с помощта на иноксова стойка и чрез вендузи.

Най-усъвършенстваните вани на Викард са обозначени като C ниво на оборудване. Те съвместяват описаните по-горе специални процедури и удобства. Периодичното им използване е наистина ефективно и показва резултати, характерни за  балнеолечебна манипулация. Ако искате да съчетаете вградените масажни системи с външна стимулация – поръчайте смесителите с функция мини-водопад или шлаух, за настройка по желание.

Акрилните вани за хидро масаж са налични в разнообразни размери - 120/120, 150/100, 180/90 см., в зависимост от дизайна на конкретния модел. Ъгловият тип вана често предоставя възможност за едновременно използване от двама души. Модел Стела 120/120 пристига с две места за възглавница, което я прави страхотен подарък и за децата ви.

Обикновено решение за необикновени хора

В колекцията ни се срещат два варианта на изработка – хидромасажна и обикновена вана (Грета, Еко, Емона, Стела). Ако решите да се откажете от модерните СПА терапии, бихте могли да си поръчате качествена акрилна вана на достъпна цена без вградени дюзи.

Нашите акрилни вани са на невероятно изгодни цени и също са изработени от висококачествен емайлиран материал, така че пребиваването в тях със сигурност ще бъде приятно. Компанията-производител използва за изработка санитарен акрил, който освен че е искрящо бял и с много луксозен блестящ вид, спомага за отлична хигиена.

Предимство на съвременните акрилни вани е, че са защитени от поява на мухъл. Акрилът има свойството да отблъсква болестотворните бактерии от стените и пода на това малко пространство. Другото му предимство е добре известно - водата ви ще е с приятна температура дори и след час приказки по телефона, проведени във ваната.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ