АРТ ПАРК

Показване:
Подреждане по:

Арт Парк ЕООД е основана през 2002 г. Разполага със собствена база, квалифициран персонал  и собствени товарни автомоби за доставка на предлаганото оборудване.

Едни от най-важните елементи от фирмената политика в 13 годишната история на Арт Парк ЕООД са коректното отношение към клиентите, бързата доставка и изгодните ценови условия.

Фирмата предлага качествено оборудване за паркове и градини, поцинковани изделия за улично осветление, обзавеждане за офисни, архивни и производствени помещения, обзавеждане за медицински заведения, оборудване за стадиони и спортни съоръжения , както и изработване на специални проекти.

Това е категорията, посветена на практичните решения за парково оборудване на българската компания Арт Парк. С нея целим да възбудим интереса на фирмите, стопанисващи паркове, градинки, увеселителни заведения, а също и на собствениците на обекти и съоръжения с обществено значение.

Изделията на този български производител имат за цел да направят местата на открито и затворените обществени помещения по-приветливи и уютни за посетителите. Удобството е нещо, на което съвременният човек държи изключително много, а тази компания създава продукти, които да могат да му го гарантират. Изделията, включени в раздела са не само практични и функционални, но и с много модерна и стилна визия.

Тук ще откриете:

Паркови пейки

Какво е един парк или обществена градина, която не може да предложи място за отдих на своите посетители. Арт Парк се е погрижил да предложи огромно разнообразие от паркови пейки, за които е характерна елегантната визия и много практичен дизайн. Богатата ни колекция от пейки на достъпни цени дава възможност на всеки обект на открито да предложи на своите посетители удобно място за отдих сред красивата природа. Всеки модел пейка носи името на голям световен метрополис.

Посетителски пейки за чакални

Болнични заведения, чакални на гари, метростанции и летища – всички обществени обекти, в които на посетителите се налага да чакат, трябва да разполагат с удобни, функционални и лесни за поддържане пейки. В тази категория предлагаме най-добрите модели на водещата компания за парково оборудване Art Park, изработени от устойчиви и много ефектни материали.

Метални шкафове и картотеки

Офиси, производствени предприятия, административни сгради и чакални могат само да спечелят от практичните и изгодни метални шкафове за дрехи и документи на Арт Парк. Създадени от изключително устойчиви материали, те ще служат дълго и безпроблемно на вашите цели.


БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ