Поставка за обувки ST-103

Производител: ЕВРОМАР
Код на продукт: ST-103
Наличност: В наличност

Размер:  Ф 30/ 135см.;

Материал: Хром/ Пластмаса.;

Цвят: Сив (сребърно).;

Срок на изработка – Налично.;

С функционалната и компактна поставка за обувки ST-103 решавате редица проблеми, свързани с правилното съхранение на обувките във вашия дом. С това перфектно и супер удобно приспособление и малкото жилище и просторният дом ще получат редица предимства. Като основен плюс можем да посочим удобството при намирането на желания чифт. С поставките от този тип всеки модел обувки е на максимално достъпно място.

Идеална не само за дома

С уникалния си дизайн, практичните поставки за обувки ST-102 и ST-103 са подходящи не само за различни по площ жилища, но и за търговски обекти и ателиета. Поставката може да изпълнява перфектно ролята на шендер за обувки в един по-компактен като площ магазин, а също и да помогне за организацията на обработените изделия във всяко обущарско ателие. Със своите 5 реда, този модел има много голяма вместимост, а в същото време заема минимално работно пространство.

Качествени и дълготрайни материали

Поставка за обувки ST- 103 е изработена от висококачествени и дълготрайни материали. Стойката е изработена от метал с хромирано покритие, което я прави изключително устойчива на различни неблагоприятни условия. Дори изложена на силно слънце и в контакт с влагата, тя няма да изгуби безупречната си визия и свежо присъствие.

Елементите, служещи за окачване на обувките са изработени от здрава пластмаса, която също е неподатлива на повреждане, вследствие различните атмосферни условия. Спокойно можете да държите поставката на открито през лятото или да я изнасяте, с цел проветрение на обувките.

Подвижна и лесна за преместване

И двете поставки за обувки на марката Евромар имат невероятното предимство да бъдат леки и да позволяват лесно преместване. Това ви позволява да променяте мястото на стойката при нужда, както и да я изнасяте на открито или да я занесете в банята за основно почистване. Малкото жилище може само да спечели от това приспособление за съхранение на обувки, защото винаги може да бъде преместено, с цел освобождаване на допълнително пространство.

Изгодна цена

Ниската цена, на която ви предлагаме стилната и функционална поставка за обувки на 5 реда е идеалното решение за обзавеждане на антрето при ограничен бюджет. Всички новодомци, изчерпали напълно наличните финансови ресурси, ще открият удачно решение  с двата модела – ST-102 и ST-103. Предвид различната им вместимост, можете да изберете модела, който е най-подходящ спрямо броя на членовете на вашето домакинство.

Отлична организация на обувките

Със своите 5 отделни реда, поставката ви позволява да организирате прецизно всичките си обувки. Можете да отделите по един ред на всеки член от семейството или да разделите собствените си обувки спрямо модел или сезонно предназначение. Както и да решите да използвате това практично съоръжение, ще получите максимално удобство и ще внесете модерна нотка в интериора на своя дом.

53.00 лв. 83.00 лв.
Спестяваш: 36%
К-во:
     
    Лесна Поръчка с един клик

  • *Телефон:

  • Име и Адрес:

  • Въведете кода:

С натискането на бутона "ПОРЪЧВАМ" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ